Jennifer Aniston Instagram Hesabı Açtı, Ortalık Yangın Yerine Döndü

64
23
14
4
4
Geçtiğimiz gün Instagram hesabı açan dünyaca ünlü Amerikalı aktris Jennifer Aniston, sosyal medya platformunu tam anlamıyla yangın yerine çevirdi desek yeridir. Hatta Aniston o kadar büyük bir ilgi gördü ki, bazı kullanıcılar yıldız ismin profiline dahi erişemediler.

Jennifer Aniston, salı günü Friends dizisinden rol arkadaşları Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry ve Matt LeBlanc ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, popüler sosyal medya platformu Instagram’a ilk adımı attı. 

Fotoğrafın altına “And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM” (Ve şimdi biz de Instagram arkadaşıyız. Merhaba Instagram) yazan ünlü oyuncu, profil bio’suna ise “My friends call me Jen” (Arkadaşlarım bana Jen der) yazdı. 

()

Aniston, televizyon tarihinin kült dizilerinden Friends’te Rachel Green karakterine hayat vermişti. İlk olarak 1994 yılında hayatımıza giren efsanevi seri, tam 10 yıl boyunca devam etti. David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan sitkom türündeki dizi, Emmy ve Altın Küre de dahil olmak üzere toplam 72 ödüle layık görülmüştü.

friends

Aniston’ın paylaştığı fotoğraf sadece bir günde 6.3 milyon beğeni aldı. Dünden bu yana 2 milyon beğeni daha alan fotoğraf, şu anda toplam 8,3 milyon kişi tarafından beğenilmiş durumda. Ünlü ismin takipçi sayısı ise 7 milyona doğru hızla ilerliyor. 

Aniston'ın profili salı günü öğleden sonra aktif hale geldi; ancak bazı kullanıcılar ünlü aktristin profiline erişmekte zorlandılar. Bunun üzerine açıklama yapan bir Instagram sözcüsü, "Jen'in profilini takip eden bazı insanların sorun yaşadığının farkındayız. Instagram topluluğu olarak böyle bir 'Arkadaşa' sahip olduğumuz için çok mutluyuz!” ifadelerini kullandı. Kısa sürede inanılmaz bir ilgi gören Aniston’ın profiline şu anda sorunsuz bir şekilde erişebiliyor.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/jennifer-aniston-joins-instagram-with-friends-reunion-shot-that-crashes-site/
64
23
14
4
4
Emoji İle Tepki Ver
64
23
14
4
4