John Wick 5 Resmen Duyuruldu (2021’de Dördüncü Filmle Birlikte Çekilecek)

100
9
4
3
3
Keanu Reeves’in başrolde yer aldığı John Wick serisinin 4. filmi bir aksilik olmazsa 2022’de vizyona girecek. Yeni bilgiye göreyse 2021’de başlayacak film çekimleri esnasında 5. film de tamamlanacak.

Lionsgate’in en ünlü film serisi John Wick, önümüzdeki senelerde 4. filmiyle karşımıza çıkacak. Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihlerinde erteleme alan filmin 2022’nin mayıs ayının son haftasında vizyonda olması bekleniyor. Film serisi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Lionsgate CEO’su John Feltheimer, hem John Wick 4 hem de John Wick 5’in şu anda senaryo aşamasında olduğunu, filmlerin arka arkaya çekilip kısa süreyle vizyona gireceğini söyledi.

Feltheimer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “John Wick 4’ün 2022 Anma Günü’nde sinemalara çıkması planlanan aksiyon serisinin iki filmi için de senaryo hazırlamakla meşgulüz” dedi. “Keanu önümüzdeki yılın başlarında müsait olduğunda iki filmi de arka arkaya çekmeyi umuyoruz” diyen CEO, John Wick 5’in çıkış tarihiyle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı. Filmin çekimlerinin 4. filmle birlikte yapılacağını göz önüne aldığımızda, 5. filmle önceki filmin arasında çok da büyük bir tarih aralığı olacağı düşünülmüyor. 

Keanu Reeves Matrix 4 üzerinde çalışıyor

Ülkemizde de çok geniş bir hayran kitlesine sahip Keanu Reeves, ünlü bilim - kurgu filmi Matrix’in 4. filminin hazırlıklarına devam ediyor. Mart ayında pandemi nedeniyle duraklayan çekimlerin, şu sıralar Almanya’da devam ettiği biliniyor. 

John Wick serisi için bir diğer önemli içerik The Continental isimli TV dizisi. Önümüzdeki yıllarda John Wick ve Matrix evreninde geçecek daha çok film ve dizi görecekmişiz gibi görünüyor. Filmler hakkında yeni bilgiler geldikçe sizleri haberdar etmeye çalışacağız.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/john-wick-5-announced-keanu-reeves
100
9
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
100
9
4
3
3