Joker, Gişe Hasılatı En Yüksek 18+ Film Olan Deadpool'un Tahtını Sallıyor

21
16
13
2
2
Joker, gişe performansıyla yapımcıların yüzünü güldürürken, diğer yandan da bir rekora koşuyor. Joaquin Phoenix'in canlandırdığı yeni Joker, R-Rated (18+) filmler arasında gişe hasılatıyla zirveye oynuyor.

Joker, 4 Ekim'de vizyona girdi ve daha önce gördüklerimizden çok farklı bir tarzda karşımıza çıkarak tartışma yarattı. Film, yetişkin içerikli olarak R derecelendirmesi almıştı. Gişede Warner Bros.'un yüzünü güldüren film, gözünü yükseklere dikti ve gişe hasılatı en yüksek R-Rated yapım olma yolunda ilerliyor.

Joaquin Phoenix ile yeni bir Joker doğdu ve daha vizyona girmeden gündemden inmeyen film, gişe performansıyla rekora koşuyor. Eğer Joker'in performansı bu şekilde devam ederse, yakında tüm zamanların en büyük R-Rated gişe şampiyonu Deadpool’un yerini alabilir. 

Joker filmi Joaquin Phoenix

Batman’ın ölümcül düşmanını konu alan yeni başlangıç ​​filmi şu ana kadar dünya genelinde 737 milyon dolar hasılat elde etti. Öte yandan 2016 yılında vizyona giren Deadpool, 783 milyon dolarla zirvede. Joker'in Çin'deki performansı hakkında net bir açıklama yapılmadı, ancak ortaya çıkacak rakamlar filmi muhtemelen zirveye itecek. Diğer yandan film hala vizyonda ve yoluna bu şekilde devam etmesi halinde ilk sıraya yerleşmesi sürpriz olmaz.

Pek çok analist bu noktada Joker'in gişede 1 milyar dolara ulaşan ilk R-puanlı film olabileceği konusunda pek iyimser görünmese de, 850 milyon dolardan fazla hasılat yaparak Deadpool'u geçeceği öngörülüyor. Terminator: Dark Fate gibi yeni büyük filmler yolda ve Joker, yeni bir rekabete girmeden elini çabuk tutmak zorunda.

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/21/joker-box-office-record-highest-grossing-of-all-time/
21
16
13
2
2
Emoji İle Tepki Ver
21
16
13
2
2