Bir Dönemlerin Efsane Dizisi Kara Şimşek, Sinema Filmiyle Geri Dönüyor

62
4
3
2
1
Bir Dönemlerin Efsane Dizisi Kara Şimşek, Sinema Filmiyle Geri Dönüyor
Yayınlandığı 80'li yıllara damgasını vurmuş televizyon dizisi Kara Şimşek, yeni bir sinema filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deadline'ın aktardıklarına göre filmin yönetmenlik koltuğunda, Aquaman ve daha birçok popüler yapımdan tanıdığımız James Wan yer alıyor.

Ülkemizde 'Kara Şimşek' olarak bilinen 80'li yıllara damga vurmuş efsane dizi Knight Rider, beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor. Deadline Hollywood'un haberine göre filmin yönetmen koltuğunda Hızlı ve Öfkeli 7, Korku Seansı Serisi, Testere ve Aquaman gibi filmlerin de perde arkasında bulunmuş James Wan oturacak.

1982-1986 yıllarında ABD'nin NBC kanalında yayınlanan Kara Şimşek, Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde yayınlanarak döneminin en popüler yapımlarından biri hâline gelmişti. Türkiye'nin tek kanallı televizyon dönemine de damgasını vuran dizi, 4 sezonun ardından 4 Nisan 1986 tarihinde yayınlanan 90. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

1982 yılında yayınlanan Kara Şimşek, 80'lerin en iyi dizilerinden biri olarak kabul ediliyor:

Yönetmenliğini Glen A. Larson'ın üstlendiği 1982 yılında yayınlanan orijinal yapımda; kendi kendine hareket edebilen, konuşabilen yapay zekalı otomobil KITT ile sahibi Michael Knight'ın başından geçen maceralar konu alınıyordu. Yıllar boyunca giderek daha da popülerleşen 80'ler dizisi, devam eden yıllarda da birçok spin-off yapıma, kitaplara, oyunlara, çizgi romanlara ve televizyon reklamlarına ilham kaynağı oldu.

Yaklaşık 20 yılın ardından 2008'de orijinal kanalı NBC'de tekrardan ekranlara geri dönen Kara Şimşek dizisi, yayınlanan bir sezonun ardından beklenen izlenme oranlarını yakalayamadığı gerekçesiyle yayından kaldırılmıştı. 12 yıl önce yayınlanan bu dizide Michael Knight'ın (David Hasselhoff) oğlu Mike Traceur (Justin Bruening), babasının yerini Michael Knight adıyla dolduruyordu.

Senaryo kısmında daha önceleri video oyun yazarı olan T.J. Fixman'ın yer aldığı yeni sinema filminin olay örgüsü, oyuncu kadrosu ya da gösterim tarihi şu anda tam olarak bilinmiyor. Bu noktada Deadline, filmin tıpkı orijinal dizide de olduğu gibi "düzen karşıtı yapısını" devam ettireceğini belirtiyor.

Kaynak : https://www.syfy.com/syfywire/knight-rider-movie-spyglass-james-wan
62
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
62
4
3
2
1