Klavye ile Kendi Müziğinizi Yapabileceğiniz İnternet Sitesi

90
15
9
4
3
Canınız sıkıldığında ritim tutmaya başlayacak derecede müziği seviyorsanız, size harika bir site önerimiz var.

Çoğu sosyal medya fenomeninin DJ’lik yapmaya başladığı günümüzde, müzikle uğraşmak gerçekten eğlenceli bir hâle geldi. 2014 yılında hayata geçirilen Patatap projesi ise barındırdığı sınırsız renk seçeneğine sahip animasyonlar ve yüzlerce melodi sayesinde fazlasıyla keyifli anlar geçirilebiliyor.

A harfinden Z harfine olmak üzere toplam 26 adet ritmik sesi bulunan Patatap’ı kullanmak için klavyenizde yer alan tuşlara basmanız yeterli. Hangi tuşun hangi tür sesi çıkardığını akılda tuttuktan sonra kendinize eşsiz müzikler oluşturabilirsiniz. Eğer ki aynı seslerden sıkıldıysanız yine klavyenizde yer alana “Boşluk” tuşuna basın. Bu sayede farklı farklı melodilere sahip diğer ses biçimlerine geçiş yapabilirsiniz.

Patatap'ı buradan deneyimleyebileceğiniz gibi kendi internet sitesine giderek de kullanabilirsiniz.

Asıl olarak müziği görselleştirmeye dayalı bir müzik uygulaması üretme isteği olan Lullatone çiftiyle tanışan Patatap’ın üreticisi Jono Brandel, 2014 yılında vermiş olduğu bir röportajda: “Görsel ve işitsel duyuları birbirine karıştırma fikri gerçekten ilgimizi çekti. Daha sonra bundan herkesin yararlanabileceği bir platform oluşan Patatap'ı oluşturmayı akla koyduk” ifadelerini kullanıyor.

Boş zamanları gayet kaliteli bir şekilde geçirmemize olanak tanıyan Patatap için “çan seslerinden lazer silah atışlarına ve uzaylıların gemilerine kadar ses ve grafik yelpazesine sahip” tanımı da kullanılıyor.

90
15
9
4
3
Emoji İle Tepki Ver
90
15
9
4
3