Marvel'ın Bugüne Kadarki En Başarısız Dizisinin Filmi Geliyor

46
9
9
7
6
Marvel’in enteresan süper kahraman ekiplerinden Inhumans, başarısız olan dizinin ardından beyazperdeye uyarlanabilir. Gelen haberlere göre Marvel, karakterleri MCU’da kullanmayı planlıyor.

The Inhumans dizisi, Marvel dizileri -hatta Marvel yapımları- arasında bariz şekilde en başarısız olanı idi. Bir defa dizide motivasyonları en anlaşılabilir ve özünde de en insani olan, hatta başka bir bakış açısından bakıldığında net şekilde kahraman olan Maximus, dizinin kötü adamıydı. Bir diğer problem ise bu ırkın kralı olan Black Bolt’un konuşmaması.

Aslında Marvel’in “X-Men’in alternatifi elimizde ne var” diye bakıp yeniden parlattığı bu seri, iyi bir yapımcının ve konunun ne olduğunun farkındaki bir senarist ekibinin elinde çok daha başarılı hale gelebilir. Bu durumun farkında olan Marvel da The Inhumans’ı elinde olası bir kozmik evren hikayesi için saklıyor. 

inhumans-marvel

Şu anda yeni filmlerinin hangileri olacağı az çok belli olan Marvel’ın yakın zamanda bu karakterleri yeniden karşımıza çıkarması beklenmiyor. Disney öncelikle Captain Marvel ve Eternals gibi yapımları Marvel Sinematik Evreni (MCU) içinde daha yerleşik hale getirmeyi amaçlıyor. 

Marvel evreninde The Inhumans kimdir?

inhumans-ekibi

Inhumans, Terrigen Mist adlı bir sisin içinde kalıp dönüşüm geçiren insansılardır. Zamanında Kree adlı uzaylı ırktan birileri ilkel Dünya'ya gelip “Aaa ne garip canlılar, alıp deney yapalım” demiş ve türün ilk bireylerini oluşturmuştur. 

Bu ırk, özel olarak üretilmiştir ve Terrigenesis adlı terrigene maruz kalma süreci öncesinde bile epey kuvvetli ve 150 yıl yaşayabilen bireylerden oluşur. Kahraman ekibinin başında, yaşadıkları Atillan’ın da mutlak monarkı olan Black Bolt bulunur. Teknolojileri epey gelişmiştir. Terrigenden çıkınca deforme olan veya özel güç geliştirmeyen bireyler alt seviyeyi oluşturur ve genelde ya ayak işlerine bakar ya da madenlerde ve çeşitli ağır işlerde köle olarak kullanılırlar. 

Güzel bir Inhumans filmi ileride çizgi romanlarda gördüğümüz bazı hikayelerin de beyazperdeye aktarılabilmesinin yolunu açacaktır.

Kaynak : https://geektyrant.com/news/marvel-studios-will-reportedly-reboot-the-inhumans-for-the-mcu
46
9
9
7
6
Emoji İle Tepki Ver
46
9
9
7
6