Matrix 4 İçin ‘Genç Morpheus’ İddiası Giderek Güçleniyor

18
3
2
2
0
Matrix hayranlarının yaklaşık 16 yıllık bekleyişi sonucunda çekimleri onaylanan Matrix 4, birçok hayranı heyecanlandırdı. Filmi uzun süredir bekleyen kişiler aldıkları güzel haberin sonucunda şaşkına dönmüş olsa da mutlulukları biraz dinince önemli bir ismin eksik olduğunu fark etti.

Aylar süren söylentilerin ardından Warner Bros., Matrix efsanesinin dördüncü filminin aktif geliştirme safhasında olduğunu onayladı. Tüm bunlara ek olarak yardımcı yönetmen Lana Wahcowski'nin yanı sıra Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un da filmde olacağı belirtildi. Tüm bu güzel haberlerin büyüsüne kapılan hayranlar uzun bir süre bu mutlulukla belirli bir noktayı gözden kaçırmış olsa da, bir süre sonra akıllarda bir soru işareti oluştu.

Filme geri dönecekler açıklandığı süre içerisinde her şeyin başlangıcı olan "Mavi hap mı, kırmızı hap mı?" sorusunu soran ve Morpheus karakterine hayat veren Laurence Fishburne'ün ismi, filme dönecek aktörler içerisinde yer almıyordu. Variety'den Justin Kroll, prodüksiyona yakın olan kaynaklarından aldığı bilgilere göre daha genç bir aktörün Morpheus'un gençlik 'enkarnasyonunu' oynayacağını belirtti.

Morpheus

"Kendinize 'Morbius nerede?' diye sorduysanız, kaynaklardan filmin nerede ve ne zaman çekileceğini ve yetkili kişilerin genç Morbius'u oynaması için olası aktörler aradıklarını bildiğimi söyleyebilirim."

Keanu Reeves'in ve Carrie-Anne Moss'un Neo ve Trinity karakterlerini canlandıracağı bilinirken genç bir Morpheus'un eskiye dönük anlarda mı ortaya çıkacağı yoksa filmde tamamen mi oynayacağı şu an için bilinmiyor. Ayrıca Fishburne'ün filmde kesin bir şekilde olup olmayacağına dair bir bilgi de bulunmuyor.

Matrix 4

Filmin onaylanmasından önce ortaya çıkan iddialarda Michael B. Jordan, bilinmeyen bir rolde filmde bulunmayı istediğini belirtmiş, aynı zamanda yardımcı yönetmenlik görevini de üstlenebileceğini ifade etmişti. Warner Bros.'un farklı bir prodüksiyon şirketiyle çekmeyi düşünmesi sebebiyle Jordan'ın filmde olup olmayacağı konusunu ilerleyen zamanlarda görebileceğiz.

Tüm bu olayları özetleyip bir çıkarım yapmamız gerekirse genç bir Morpheus arayışı ve filmde bilinmeyen bir role sahip olduğu iddia edilen genç Michael B. Jordan ile genç bir Morpheus aktörünün ortaya çıkabileceğini söyleyebiliriz. Yine de bunun yalnızca bir çıkarım olduğunu. Matrix efsanesinin dördüncü filmi için net bir Morpheus karakterinin belirlenmediğini unutmayın.

Kaynak : https://www.cbr.com/matrix-4-young-morpheus/
18
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
2
2
0