Motorola Razr 5G'nin Tasarımı Tüm Detaylarıyla Ortaya Çıktı

11
2
1
1
0
Motorola'nın bu sene başında tanıttığı Razr katlanabilir telefonunun 5G destekli versiyonu Razr 5G'nin tasarımı tüm detaylarıyla ortaya çıktı. Cihazın parmak izi okuyucusunda değişiklik yaşandığı görüldü.

Akıllı telefon sektöründe ismini yeni katlanabilir telefonuyla yeniden duyurmayı başaran Motorola, bu yılın başında piyasaya sürdüğü Razr modelini bu kez 5G desteğiyle yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hatta şirket, Motorola Razr 5G ismiyle çıkış yapacak cihazın tanıtım tarihini de bizlerle paylaşmıştı.

Motorola'nın paylaşımına göre Razr 5G, 9 Eylül günü tanıtılacaktı. Ancak cihaz henüz tanıtılmadan cihazın 360 derecelik render görüntüsü bile ortaya çıkmıştı. Bu görüntülere göre Motorola Razr 5G'nin normal Razr'a göre farklarından birisi, arka kısmındaki parmak izi okuyucusuydu.

Motorola Razr 5G'nin tasarımı:

motorola razr 5g

Yeni modelle birlikte Motorola, parmak izi okuyucusunu Motorola'nın logosuna entegre etmiş durumda. Bununla birlikte bir önceki cihaza göre Motorola Razr 5G, biraz daha kalın ve düzgün bir yapıya sahip olacak. Yukarıda gördüğümüz tabloyla birlikte de Motorola Razr 5G'nin gözüken tüm yerlerindeki donanımlar açıklanmış oldu.

Buna göre Motorola Razr 5G, katlanabilir ekranının iç kısmında bir hoparlöre ve 20 MP'lik bir kameraya ev sahipliği yapacak. Cihazın yan kısımlarında her akıllı telefondaki gibi güç tuşu ve ses kontrol tuşları yer alacak. Arka kısma gelindiğindeyse bizi bir flaş ve bir adet 48 MP'lik kamera karşılayacak.

motorola razr 5g

Motorola Razr 5G'nin arka kısmında aynı zamanda farklı bir ekran bulunacak. Bu küçük boyutlu ekran, telefona gelen bildirimleri veya aramaları ve küçük işlemleri yapmanıza izin verecek. Bahsettiğimiz parmak izi okuyucusunun yanı sıra telefonun alt kısmında bir de USB-C girişi bulunacak.

9 Eylül'de tanıtılacak olan Motorola Razr 5G, Qualcomm'un Snapdragon 765 işlemcisinden gücünü alacak. Güçlü işlemciye 8 GB'lık RAM ve 256 GB'lık depolama alanı eşlik edecek. Cihaz, 2.633 mAh bataryaya ve 18 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2020/08/30/motorola-razr-5g-design/
11
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
1
0