İnsanı Büyüleyen Instagram Paylaşımlarının Ardındaki Bilinmeyen Gerçekler

73
19
15
5
5
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram'da, her gün daha etkileyici fotoğraflar görüyoruz. Peki bu fotoğrafların nasıl çekildiğini hiç düşündünüz mü?

Tüketiciler, akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte vakitlerinin ciddi bir bölümünü akıllı telefonlarında harcamaya başladılar. Özellikle de akıllı telefon ve internetin yaygınlaşmasıyla birlikte çoğalan sosyal medya platformları, tüketicilerin en çok zamanını alan yerlerin başında geliyor. Bu platformların en popüler olanlarından bir tanesi de Instagram.

Instagram, temelde fotoğraf ve video paylaşılmasını sağlayan bir platform. Ancak bu platform artık o kadar önemli bir hale geldi ki kullanıcılar, Instagram'daki paylaşımlarına büyük önem veriyorlar. Herkes, gönderilerinin maksimum seviyede beğenilmesini istiyor. Hal böyle olunca da pek çok kullanıcı, Instagram gönderilerini mükemmel hale getirebilmek için uzun uğraşlar veriyor. Chris Hernandez, gördüğünüz bazı mükemmel Instagram paylaşımlarının yaratıcılarından sadece bir tanesi.

Instagram paylaşımları

Chris Hernandez, profesyonel bir Instagram fotoğrafçısı. Yukarıda görmekte olduğunuz muhteşem fotoğraflar, onun elinden çıkmış bulunuyor. Ancak Hernandez, bu fotoğrafları hiç de kolay çekmiyor. Şimdi ise Hernandez, bu muhteşem fotoğrafların arka planında nelerin yaşandığını, fotoğrafların nasıl çekildiğini gösterdi. Dilerseniz şimdi, Hernandez'in bu mükemmel fotoğrafları nasıl çektiğine bakalım.

Son dakika fikirleri genellikle en iyi sonucu verir

Hernandez

Senin için su birikintisi olarak görünen, benim için fazlasıyla havalı

Hernandez

Düşüncelerin yarışı

Hernandez

Dönüşümü yakalamak

Hernandez

Güneşin öpücüğü

Hernandez

Kızıl yaşam

Hernandez

Dağınık saçlar umurumda bile değil

Hernandez

Fotoğrafçılık, dijital sanatla tanışıyor

Hernandez

Lokasyonlar, sadece kareleri doldurmak için var

Hernandez

Uçun turnalar, uçun

Hernanzdez

Kaynak : https://brightside.me/creativity-photography/a-photographer-reveals-the-truth-behind-perfect-instagram-shots-and-the-process-is-as-captivating-as-the-results-794426/
73
19
15
5
5
Emoji İle Tepki Ver
73
19
15
5
5