Netflix Abonelik Ücretlerine Zam Geliyor (Güncelleme)

173
105
76
21
8
Ortaya çıkan bilgilere göre Netflix'te tüm paketlerde geçerli olacak yeni zamlar yolda.

Aylık abonelik sistemine dayalı, film ve dizileri kullanıcılarıyla buluşturan dünyanın en büyük medya sağlayıcılarından birisi olan Netflix, abonelik ücretlerine zam getiriyor. ABD merkezli televizyon kuruluşu CNBC'nin ortaya koyduğu habere göre Netflix, abonelik planlarının her biri için %13~18 arasında artış gerçekleştirecek.

ABD'de Netlfix'in; 8 dolar ücretindeki temel planının artık 9 dolar, 11 dolar fiyatındaki standart planının 13 dolar ve 14 dolar değerindeki özel planının 16 dolar seviyesine yükseltildiği belirtiliyor. Halihazırda Netflix'in planlarından birisine üye olan kullanıcıların değişikliklerden 3 ay kadar sonra etkilenmeye başlayacağı belirtilirken, Netflix'e yeni üye olacak kullanıcıların platformdan yararlanabilmek için zamlanmış fiyatları ödemesi gerekiyor.

Netflix'in uyguladığı yeni fiyatlandırma, ABD'deki kullanıcılarını ABD doları cinsinden faturalandırma yaptığı onlarca Latin Amerika Ülkesi'ni etkilemiş durumda. ABD merkezli medya dağıtım şirketinin uyguladığı zam oranlarının henüz ülkemizdeki Netfilx Planları'nda etkisini göstermedi ancak ilerleyen dönemlerde bu fiyatların da artacağını tahmin ediyoruz.

Güncelleme: Netflix Türkiye'den Webtekno'ya yapılan açıklamaya göre, Türkiye fiyatlarında değişim olmayacak

ABD'deki fiyatlarında artışa gidecek olan Netflix, iddialar üzerine Webtekno'ya ulaşarak bir açıklama yaptı. Firma, abonelik ücretlerinin her ülkeye özel olarak düzenlendiğini, ABD'deki son fiyat artışının Türkiye'yi etkilemeyeceğini dile getirdi.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/01/15/netflix-raising-prices-across-tiers/
173
105
76
21
8
Emoji İle Tepki Ver
173
105
76
21
8