Netflix, Rastgele Oynatma Seçeneğini Test Ediyor

35
4
2
2
0
Netflix, seçilen bir alanda rastgele bir içeriği oynatacağı yeni özelliğini test etmeye başladı.

İnsan bazen düşünmemek istiyor. Bazen de düşünse de bir şey seçemiyor. O yüzden de Netflix’in yeni özelliği çoğu insanın hoşuna gidebilecek bir özellik olarak göze çarpıyor.

Yeni özelliğin adı rastgele oynatma. İsteğinize göre dizi içinde bölümden bölüme ya da bir diziden diğerine geçecek şekilde rastgele olarak dizileri izlemeniz mümkün olacak.

Bu özellik her dizi için kullanılabilir hale getirilecek olsa da herkesin kullanmak isteyeceği bir özellik olmayabilir. Örneğin Stranger Things dizisini bu modda izlemek, muhtemelen “Ne oluyor yahu?” dedirtecektir. Öte yandan Friends ya da Love, Death and Robots gibi yapımlar söz konusu olduğunda bölüm sıralaması çok da bir anlam ifade etmeyecektir.

Bu özellikten esas beklenti ise rastgele olarak, kullanıcının seveceği düşünülen filmleri oynatması. Özellikle Netflix karşısında uyuyakalanlar için bu özellik çok ideal.

Netflix, bölüm sıralaması mantığını daha önce de yıkmaya çalışmıştı. Love, Death and Robots serisi dört farklı izleme sırasıyla yayınlanmıştı.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/19/netflix-random-play-button/
35
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
2
0