Netflix, Biyografi Temalı ‘Selena’ Dizisinden İlk Fragmanı Paylaştı

18
4
3
2
1
Netflix, 1995 yılında henüz 23 yaşındayken bir hayranı tarafından öldürülen Latin şarkıcı Selena Quintanilla Perez'in hayatına odaklanan Selena dizisinden ilk fragmanı paylaştı. Biyografik temalı yapım, 2020 yılında Netflix üzerinden yayınlanacak.

Son dönemlerde işlerin iyice kızıştığı yayın sektöründe farklı işlerle yerini sağlamlaştırmak isteyen Netflix, bu doğrultuda Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı olan Selena Quintanilla Perez’in yaşamına odaklanacak olan Selena dizisinden ilk fragmanı paylaştı. The Walking Dead’den tanıdığımız Christian Serratos’un başrolünde olduğu yapım, Netflix üzerinden yayınlanacak.

Efsanevi müzik ikonu Selena’nın sahne provalarından açıkça kesitler gördüğümüz fragmanda Serratos, “Como La Flor” şarkısını söylemeden önce Selena ile özdeşleşmiş olan rujunu ve ikonik mor tulumunu giyiyor. 90'lı yılların en iyi Latin sanatçısı olarak anılan Selena, 31 Mart 1995 tarihinde henüz 23 yaşındayken bir hayranı tarafından öldürülmüştü.

Selena: The Series fragmanı:

Serratos'un bir stara dönüşümünden ilk anları gördüğümüz videoda, Selena Quintanilla Perez'in adını ilk duyurduğu zamanlardan başlayan bir hikâye göreceğiz. Netflix’in, hikâye akışında Selena’nın yıldızının parladığı dönemlere de vurgu yapacağı biliniyor. Dizinin orijinal üreticisi olan Netflix’in resmî sitesinde yer alan açıklamaya göreyse filmin konusu şu şekilde:

“Yetişkinliğe adım atan Meksika asıllı Amerikalı Tejano şarkıcısı Selena hayallerini gerçekleştirir. Ancak hem o hem de ailesi, müzik ve sevgi için zorlu seçimler yapar.”

Müzik temalı biyografik bir dizi olacak olan Selena, Netflix’in açıklalamalarına göre altı bölüm halinde yayınlanacak. Christian Serratos’un Selena Quintanilla Perez’i canlandırdığı serinin yapımcılığını ise Jaime Dávila, Rico Martinez, Suzette Quintanilla (Selena’nın kız kardeşi ve eski grup arkadaşı), Simran A. Singh ve Moisés Zamora gibi isimler üstleniyor.

Selena dizisi

Dizinin oyuncu kadrosunda Serratos’un yanı sıra Richard Chavira, Gabriel Chavarria, Noemi Gonzalez ve Seidy Lopez gibi isimler yer alıyor. Latin müziğinin önde gelen isimlerinden olan Selena’nın hayatını anlatacak olan aynı addaki yapım, Netflix ekranları üzerinden 2020 yılında seyircisiyle buluşacak.

Kaynak : https://www.vulture.com/2019/11/watch-netflixs-selena-the-series-trailer-video.html
18
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
4
3
2
1