Netflix, Oldukça İlginç Bir Konsepte Sahip Yeni Yapımı 'Seksi Canavarlar'ın Fragmanını Yayınladı

39
32
3
1
1
Abonelerine 'farklı' işler sunmayı seven Netflix, bu kez çizginin epey dışına çıktığı Seksi Canavarlar adlı reality şovunun fragmanını yayınladı. Daha önce pek çok örneğini gördüğümüz standart flört programlarının aksine Seksi Canavarlar'da katılımcıların yüzleri, ilginç ve görece korkunç makyaj ve maskelerle gizlenmiş durumda.

Netflix, temmuz ayında yeni bir reality şov ile abonelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sexy Beasts ya da Türkçe adıyla Seksi Canavarlar adlı bu yapım, flört etme konusunda pek de iyi olmayan kişilerin, görsellikten tamamen arındırılmış partnerler ile randevularını konu alacak.

Aslına bakacak olursak Seksi Canavarlar, son derece basit ve masum bir reality şov konsepti. Katılımcılar, eleştirildikleri partnerler ile buluşuyor ve flört etmeye çalışıyorlar. Programı farklı kılan özelliği ise katılımcıların birbirinden ilginç kostümleri. Yunus, şeytan, böcek gibi yüzlerini tanınmaz kılan makyaj ve kostümlere sahip olan katılımcılar, bu sayede karşılarındaki kişi ile dış görünüşlerinden bağımsız bir şekilde flört ediyorlar.

seksi canavarlar

Seksi Canavarlar, 21 Temmuz tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak ve daha ilk fragmandan sosyal medyada ses getirmeyi başarmış durumda. Netflix, yeni reality şovu ile ilgili yaptığı paylaşımda, "Seksi Canavarlar, gerçek bekarların özenle hazırlanmış makyaj ve protezler ile gerçek bir 'kör randevu' testine tutulduğu yeni bir flört programıdır" ifadelerini kullandı.

Seksi Canavarlar fragmanı

Kaynak : https://edition.cnn.com/2021/06/23/media/sexy-beasts-netflix-show/index.html
39
32
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
39
32
3
1
1