Yemeksepeti CEO'sundan 'Lezzet Ankara' Yorumu: Rakip Olmayan Bir Devlet Kalmıştı

323
114
21
11
6
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın duyurduğu "Lezzet Ankara" projesini hedef aldı. Aydın, proje hakkında "Rakip olmayan bir devlet kalmıştı" ifadelerini kullandı.

Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın, geçtiğimiz günlerde Getir’i hedef alarak, “Biz o kadar zengin değiliz” demişti. Aydın, bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Lezzet Ankara” projesi hakkında yorum yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi dolayısıyla gelir kaybına uğrayan Ankara esnafına destek olmak için %0 komisyonla sipariş kabul edecek olan “Lezzet Ankara” projesini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Mansur Yavaş'ın Lezzet Ankara duyurusu:

“Lezzet Ankara” projesini Twitter üzerinden duyuran Mansur Yavaş, “Esnafımızın alın terini korumak adına %0 komisyonla “Lezzet Ankara” var. İşletmelerimizin menülerini sisteme girmesinin ardından portalımızı sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu platform üzerinden işletmeler, ücretsiz bir şekilde kayıt olduktan sonra Ankara içerisinde %0 komisyon oranıyla satış yapabiliyorlar.

Nevzat Aydın'ın yanıtı

Nevzat Aydın'ın olay yaratan tweetleri

Mansur Yavaş’ın “Lezzet Ankara portalını tanıttığı tweetin altına “Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz” yorumunu yapan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, attığı ikinci tweette ise projeyi hedef aldı. Aydın, paylaşımında Şaka bir yana rakip olmayan bir devlet kalmıştı. %0 da az olmuş, üzerine para verilmelidedi.

Nevzat Aydın’ın “Lezzet Ankara” hakkındaki yorumu için düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/nevzat-aydin-dan-mansur-yavas-in-duyurdugu-lezzet-ankara-ya-yorum-rakip-olmayan-bir-devlet-kalmisti,958620
323
114
21
11
6
Emoji İle Tepki Ver
323
114
21
11
6