5
3
2
0
0

Mobil oyunların gelişmesiyle birlikte akıllı telefon üreticileri de telefon üretirken yeni bir sınıfa odaklanmaya başladı: Oyuncu telefonları. Oyuncu telefonları denince akla ilk gelen isimlerden olan Nubia'nın Red Magic 5G isimli telefonuysa sonunda elimize ulaştı.

Daha ilk bakışta bir oyuncu telefonundan bekleyebileceğiniz tüm özellikleri görebildiğiniz telefon, gerek tasarım gerekse donanım konusunda oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamaya geliyor. Anlatacaklarımız çok olduğu için hiç hız kaybetmeden özelliklere geçelim.

Oyunları parçalamaya gelen telefon

Nubia Red Magic 5G

Oyuncuların fazlasıyla önem verdiği grafik, Nubia Red Magic 5G'de de öne çıkmış durumda. Son derece akıcı bir ekrana sahip olan Nubia Red Magic 5G, 144 Hz'lik bir ekrana sahip. Aynı zamanda telefona entegre olan tetiklerse Call of Duty ve PUBG gibi oyunlarda son derece kullanışlı hale geliyor.

Her oyuncu ekipmanında olmazsa olmaz RGB ışıklar Nubia Red Magic 5G'de de karşımıza çıkıyor. Telefonun arkasında yer alan 'REDMAGIC' yazısı RGB aydınlatmaya sahip. Tüm bunların yanı sıra tasarımın oyuncular düşünülerek yapıldığını belirtelim.

Nubia

Nispeten kalın bir yapıya sahip olan Nubia Red Magic 5G, iki adet kameraya sahip. Ses konusunda gecikmeleri önlemek için 3,5 mm'lik bir kulaklık girişini de bünyesinde barındıran telefon, oyuncular için neredeyse tüm gereksinimleri karşılıyor. Tabii ki gereksinim dediğimiz zaman da akıllara farklı bir soru işareti geliyor: Pil ömrü.

4.500 mAh'lik bir pili bünyesinde barındıran Nubia Red Magic 5G, hızlı şarjı da destekliyor. Her gün birkaç saat oyun oynandığında bile iki günü neredeyse çıkaran Nubia Red Magic 5G, oyuncuların düşlerini süsleyen bir pil performansını da kullanıcılara sunuyor.

Tabii ki tüm bunlar, telefonun etkileyici yanlarından yalnızca birkaçı. Telefonun tüm ayrıntılarını ve öne çıkan özelliklerini görmek için videomuzu izleyebilirsiniz.

5
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
0
0