OnePlus'ın Yeni Akıllı Telefon Arayüzü Oxygen 11'in Özellikleri Ortaya Çıktı (Video)

9
3
2
0
0
OnePlus'ın Android 11 tabanlı yeni arayüzü olacak OxygenOS 11'in özelliklerini gün yüzüne çıkaran bir video paylaşıldı. Videoya göre OnePlus, yeni arayüz ile tasarımda ciddi değişiklikler sunacak.

Çinli akıllı telefon üretici OnePlus, satışa sunduğu modellerde mevcut en güçlü donanımları sunmasının yanı sıra özelleştirilmiş bir Android arayüzü OxygenOS’un sunduğu kullanıcı deneyimi ile de fazlasıyla takdir topluyor. Son olarak OxygenOS 10 ile kullanıcıların karşısına çıkan şirket, şimdi ise OxygenOS 11’den neler beklememiz gerektiğini ortaya çıkardı.

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi OnePlus, Çin merkezli bir akıllı telefon şirketi ve Çin’de Google servisleri bulunmuyor. OnePlus, global pazarda Google servisleri bulunan OxygenOS ile kullanıcıların karşısına çıkarken, Çin pazarındaki Google servisleri bulunmayan sürümünü HydrogenOS olarak isimlendiriyor.

oxygenos 11

Yayınlanan yeni bir video, OnePlus’ın kısa süre önce varlığını onayladığı HydrogenOS 11’in kullanıcılara sunacağı yenilikleri ortaya çıkardı. Buna göre HydrogenOS 11 yeni bir hızlı menü, yeni arama ekranı, etkileşimli yeni canlı duvar kağıtları gibi özelliklerle gelecek.

OnePlus, HydrogenOS 11 ile birlikte dahili hava durumu uygulamasını da güncelliyor ve artık uygulama, mevcut hava durumuna göre otomatik değişen çok daha fazla animasyona sahip. Geleceği daha önce pek çok kez dillendirilen Always on Display özelliği de HydrogenOS 11 ile birlikte gelecek.

Her şeye rağmen HydrogenOS 11’in, arayüzün Çin versiyonu olduğunu unutmamak gerekiyor. Google servisleri desteğine sahip OxygenOS 11, bazı değişikliklerle gelebilir. 

HydrogenOS 11 video

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oneplus_hydrogenos_11_video_shows_off_some_of_the_features-news-44678.php
9
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
0
0