Ücretsiz ve Sınırsız Opera VPN Desteği

50
4
3
2
2
Opera VPN korumasını Andorid için ücretsiz bir şekilde sağlayacak. Uygulamanın son sürümü, kendi içinde bir Opera VPN barındırarak yayınlanacak.

İnternet tarayıcı pazarında kendine has bir hayran kitlesi bulunan Opera, masaüstü uygulamasında yıllardır VPN koruması hizmeti sunuyordu. Geçtiğimiz ay Beta versiyon kullanıcılarına Android’de Opera VPN kullanma şansı sunulmuştu. Yeni güncellemede bu özelliği tüm Android kullanıcılarının hizmetine sunacak.

VPN hizmeti, uzaktaki bir sunucu ya da internet sitesi ile özel bir bağlantı kurmayı sağlıyor. Opera VPN kullanılan bağlantılarda, saldırılara açık olan halka açık ağ yerine özel bir bağlantıdan veri alınıp gönderiliyor. Böylece çevrimiçi aktivitelerin izlenmesi ve takibi zorlaşıyor.

opera vpn

Opera VPN, 256 bit şifreleme yöntemiyle verilerin güvende kalmasını sağlıyor. Ayrıca Opera VPN, dünya üzerindeki sunucuları üzerinden bağlantı kurarak kullanıcının gerçek konumunu gizlemeye de yardımcı oluyor. Opera VPN hizmetinde nerelerdeki sunucuları kullanacağını belirtmemiş olsa da Asya, Avrupa ya da Amerika’daki bir sunucuyu seçmek mümkün. Öte yandan, isteğe bağlı olarak VPN’in kendisi de uygun bağlantılardan en iyisini seçebiliyor.

Opera, kullanıcıların aktivitelerinin kaydını tutmayacağını taahhüt ediyor. Böylece kullanıcının kimliğinin açığa çıkmasına sebep olabilecek hiçbir bilgi depolanmamış oluyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/03/20/opera-for-android-51-vpn/
50
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
50
4
3
2
2