OPPO’nun İlk Oyuncu Telefonunun Tasarımı Ortaya Çıktı

7
2
1
1
0
OPPO'nun Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi tarafından onaylanan bir akıllı telefon patenti ortaya çıktı. Bu patent, şirketin ilk defa bir oyuncu telefonu üzerinde çalıştığını gösteriyor. Eğer şirket, bu patenti ticari bir ürün haline getirirse, OPPO için bir ilk gerçekleşmiş olacak.

Çinli teknoloji şirketi OPPO'nun Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nde (EUIPO) aldığı bir patent gün yüzüne çıktı. 28 Mayıs'ta başvurusu yapılan ve geçtiğimiz günlerde de onaylanan patent, OPPO'nun bir oyuncu telefonu üzerinde çalıştığını gözler önüne seriyor. Bu durum, OPPO için bir ilk niteliğinde.

EUIPO'nun yayınladığı patent belgeleri, OPPO'nun üzerinde çalıştığı oyuncu telefonunun tasarımını da gösteriyor. Dilerseniz önce bu tasarıma bakalım, sonra da tasarımın neler sunduğuyla ilgili konuşalım.

OPPO'nun ilk oyuncu telefonu böyle görünecek

OPPO oyuncu telefonu

Yayınlanan görüntüler, OPPO'nun yaklaşmakta olan telefonunun oldukça ince çerçevelerle geleceğini gözler önüne seriyor. Ancak bu görüntülerde ön kameraya yer verilmemiş. Patent belgeleri, ön kamera hakkında net bir şey söylemiyor ancak telefonun muhtemelen sol üst bölümünde bir delik olacak ve ön kamera da buraya yerleştirilmiş olacak. Neticede bu bir oyuncu telefonu ve şirket, ekranın üst orta kısmına açacağı bir delikle görüş açısını daraltmak istemeyecektir.

Telefonun arka kısmına baktığımızda ise dörtlü kamera kurulumunun varlığını görüyoruz. Elbette bu kamera kurulumunun teknik detayları bilinmiyor. Ayrıca bu telefonun arka kasasının tam ortasında, büyük ihtimalle LED aydınlatmalar bulunacak bir "O" harfi bulunacak. Telefon, daha şimdiden OPPO hayranlarını heyecanlandıracak olsa da bu patentin hiçbir zaman gerçek bir ürün haline gelmeyeceği ihtimalini de unutmamak gerek.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/343459/oppo-gaming-phone-patent-euipo.html
7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0