PlayStation Türkiye'den Açıklama: The Last of Us: Part II, Türkçe Olacak

81
2
1
0
0
Sony, dün akşam düzenlediği bir canlı yayınla en sevilen oyunlarından "The Last of Us: Part II"nin geleceğini resmen açıkladı. Yapılan açıklamaların ardından ortaya çıkan bilgilerse oyunla ilgili ilginç detayları ortaya koyuyor. Edinilen bilgilere göre The Last of Us: Part II'nin hem özel bir sürümü olacak hem de Türkçe dublaj veya Türkçe altyazılı olarak oynanabilecek.

Teknoloji devi Sony, dün akşam yaptığı "State of Play" isimli canlı yayında, PlayStation tarihinin en iyi oyunlarından bir tanesi olarak kabul edilen ve milyonlarca oyunseveri peşinden sürükleyen "The Last of Us" isimli oyunun yeni bir sürümünün geleceğini açıkladı. Oyunla ilgili sadece bir duyuru yapmakla da yetinmeyen şirket, "The Last of Us: Part II"nin tanıtım videosunu ve çıkış tarihini de duyurdu. Yapılan açıklamalara göre oyun, 21 Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürülecek.

Şimdi ortaya çıkan bilgilerse The Last of Us'ın yıllarca beklenildiğine değeceğini gösteriyor. Anlaşılan o ki The Last of Us: Part II hem özel bir sürüm hem de Türkçe dil seçeneğine sahip olacak. Dilerseniz şimdi, oyunla ilgili ortaya çıkan yeni bilgilerin detaylarına bakalım.

The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II, 2 disk olacak

Oyunla ilgili ortaya çıkan ilk bilgi, The Last of Us: Part II'nin "Special Edition" olarak isimlendirilen özel bir sürümle geleceği. Bu sürümü aslında, bir koleksiyon olarak düşünebilirsiniz. Bunun nedeni ise 80 dolar (yaklaşık 455 TL) karşılığında satılacak olan koleksiyonun içerisinde; oyunu içeren iki diskin olacağının, bunun yanında 48 sayfalık bir mini kitabın yer alacağının, özel bir disk kutusunun bulunacağının, dinamik bir tema içereceğinin ve bir avatar setiyle birlikte geleceğinin söylenmesi. Bu sürüm daha şimdiden, bir e-ticaret sitesinin kataloğuna eklenmiş durumda.

Diğer ek ürünler, koleksiyonun bir parçası olarak sunulabilir ancak oyunu içeren iki diskin yer aldığı bir kutu, The Last of Us: Part II'nin iki diskten oluşacağını ortaya koyuyor. Anlaşılan o ki oyunseverlerin artık ümitlerini kestiği oyun, beklenenden da daha uzun soluklu bir hikayeye sahip olacak.

 The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II, Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçenekleriyle gelecek

Sony'nin dün akşam düzenlediği canlı yayının hemen ardından, PlayStation Türkiye'nin resmi Twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada oyunun hem Türkçe dublaj seçeneğiyle hem de Türkçe altyazı seçeneğiyle oynanabileceği ilan edildi. Üstelik oyunun, Türkçe altyazılı tanıtımı da bu açıklamayla birlikte yayınlandı.

PlayStation Türkiye

20 Şubat 2020 tarihinde pek çok oyunsever, gününün büyük bir bölümü The Last of Us: Part II ile geçirecekmiş gibi görünüyor. Konuyla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir? The Last of Us: Part II gerçekten de beklendiğine değecek mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/the-last-of-us-2-spans-two-discs-on-ps4/1100-6470069/
81
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
81
2
1
0
0