PUBG Mobile'ın Yeni Sürümü Geliyor: İşte Karşılaşacağımız Yenilikler

81
51
6
6
5
PUBG'nin yeni beta sürümü 0.12.0 için testler başladı. Başta zombi moduna olmak üzere birçok yenilik getirildi.

Popüler hayatta kalma oyunu PUBG, mobile birçok yeni özelliklerin getirildiği bir güncellemeyi test ettiklerini duyurdu. Altıncı sezon ile birlikte ilk yılını tamamlamış olan PUBG, bu yeni güncelleme ile gelecek olan özellikleri de tanıttı. Bu özellikler ise şöyle olacak:

  • Oyunda, size eşlik edecek bir kartal eklendi. Bu sayede oyun esnasında düşmana karşı bilgi alabileceksiniz. Kartalların farklı farklı 5 seviyesi bulunmakta ve bunların kilitlerinin açılması gerekiyor.
  • Zombi moduna yenilikler geliyor. Oyuncular kurtarılana kadar hayatta kalacaklar ve yine yeni eklenen azot bombaları olacak. Azot bombalarının etkisi ise düşmanın hareket hızını düşürmek.
  • İki yeni silah ekleniyor: RPG roketatar ve ucunda patlayıcı olan yeni bir ok. 
  • Oyun deneyimi açısından önemli olan nişangahlara, özellikle 2x ve 3x dürbünlerin nişan noktalarına yeni renkler ve şekiller eklendi.

Gelen güncellemelerin genel hatları şu an için bu şekilde. Beta sürüm testlerinde pek çok hata ve sorunlar ile karşılaşılmış durumda. Eksikler giderildikten sonra ve daha farklı yenilikler eklendikten sonra çıkarılacak olan tam sürümün ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor. PUBG yetkilileri, bu konu hakkında resmi bir açıklama yapmadılar.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/pubg-mobile-0120-beta-adds-companion-eagle-new-weapons-in-zombie-mode-friendly-spectate-and-more
81
51
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
81
51
6
6
5