5
2
2
1
0

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Samsung, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği UNPACKED etkinliğiyle birlikte Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Z Fold2, Galaxy Buds Live, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ ve Galaxy Watch3 gibi en üst düzey teknolojilerini kullanıcıların beğenisine sundu. Biz de lansmanın göz bebeği Galaxy Note20 Ultra'nın kutu açılışını sizler için gerçekleştirdik.

Öncelikle videomuzun yalnızca bir kutu açılışı ve ilk izlenim kategorisinde olduğunu, yakın zamanda kapsamlı bir inceleme videosunun da geleceğini belirtmekte fayda var. Kısa bir şekilde telefonu elinize ilk aldığınızda fark edebileceğiniz değişiklikleri derlediğimiz videomuzda Note20 Ultra'nın basın kitinin elimizde bulunduğunu da söyleyerek incelememize geçebiliriz.

Benzersiz tasarım, sonsuz ekran

Galaxy Note20

Samsung, en üst seviye amiral gemisi Galaxy Note20 Ultra'yla birlikte akıllı telefon sektörünün gördüğü en gelişmiş telefonlardan birini piyasaya sürdü. Galaxy Note20 Ultra'nın Note20'ye göre farklı olduğu 6,9 inçlik sonsuz ekran, çerçeveleri ortadan kaldırarak S6'dan bu yana görmeye alışık olduğumuz 'Edge' tasarımını bizlere sunuyor.

Kamera kısmına geldiğimiz zaman arka tarafta 108 MP, 12 MP ve 12 MP olmak üzere üç adet kameranın bizleri karşıladığını söyleyebiliriz. Ön taraftaysa delik ekran içerisine yerleştirilmiş 10 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor.

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung, kamera konusunda benzersiz bir kalite sunmak ve çektiğiniz fotoğraflarda profesyonel kaliteyi yakalamak için kamera modülünü biraz büyüttü. Bu nedenle telefonu, yüzü size bakacak şekilde masaya koyduğunuz zaman telefonda sarsılma olacağını söyleyebiliriz.

Tabii ki incelememizde bahsettiğimiz konular bunlarla sınırlı değil. Siz de telefonun kutu içeriğini, özelliklerini ve ilk izlenim notlarımızı merak ediyorsanız hemen videomuza geçebilirsiniz. Son olarak yeni ürün incelemelerinden anında haberdar olmak isterseniz bağlantıya tıklayarak YouTube Webtekno Plus kanalımıza abone olmayı unutmayın

5
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
1
0