Samsung Galaxy S10e vs Apple iPhone XR: 'Bütçe Dostu' Amiral Gemileri Kapışıyor

41
10
5
3
1
Son zamanlarda telefon fiyatlarının sürekli yükselmesinden sonra oluşan yeni bir akıllı telefon kategorisi var: 'Bütçeye Uygun' Amiral Gemileri. Peki Galaxy S10e ve iPhone XR arasındaki mücadeleden kim daha başarılı çıkacak?

Son zamanlarda akıllı telefon pazarında dikkatleri çeken bir durum var, yüksel özellikleri telefonların giderek daha pahalı hale gelmesi. Bu durum, tasarımcı şirketlerin nispeten daha uygun fiyatlandırma için piyasaya 'bütçe dostu' amiral gemileri sunmaya başlamasına ve yepyeni bir kategori ortaya çıkarmasına neden oldu. Bu yeni rekabet kategorisinde, Samsung Galaxy S10e ve Apple iPhone XR, şu an için mevcut en iyi iki seçenek olabilir.

Aşağıda paylaşacağımız videoda da göreceğiniz üzere, telefonların açılma süresinde iPhone XR ufak bir farkla rakibinin önüne geçmeyi başarıyor. Uygulamaların ve video oyunlarının başlatılmasına gelince, iki akıllı telefon arasındaki süre oldukça yakın. Her iki amiral gemisi de bazı uygulamalarda ve oyunlarda diğerinden bazen çok az daha hızlı olabiliyor.

Videonun son aşaması, telefonların RAM yönetimini kontrol ediyor. Her iki telefon da uygulamaların çoğunu arka planda çalışır durumda tutmayı başardı. Gameloft'un Asphalt 9 oyunu Galaxy S10e tarafından yeniden yüklendi. Subway Surfers için de durum oyunun her iki telefonda da oyunun yeniden yüklenmesi oldu.

Son bir bakış olarak söyleyebiliriz ki her iki telefonun performansı da üzerinde duracak büyük farklılıklar olmadan aşağı yukarı aynı. Söz konusu karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/samsung/news/n111740/galaxy-s10e-iphone-xr-speed-test-video.html
41
10
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
41
10
5
3
1