Samsung Galaxy Watch 3, Kanlı Canlı Görüntülendi (Video)

15
2
1
1
0
Samsung Galaxy Watch 3, Kanlı Canlı Görüntülendi (Video)
Samsung'un yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch 3'ün birçok özelliği daha önce ortaya çıkmıştı. Ancak teknolojinin yeni akıllı saati, bu sefer kanlı canlı görüntülendi.

Samsung'un Unpacked etkinliğinde tanıtacağı cihazlardan bir tanesi olan akıllı saati Galaxy Watch 3'ün birçok özelliği ortaya çıkmıştı. Bu sefer ise saati her açıdan, neredeyse tüm detaylarıyla görebildiğimiz bir video ortaya çıktı.

Saati elinde bulunduran ve videosunu çeken TechTalkTV isimli YouTube kanalına göre Samsung, yeni akıllı saatini Galaxy Watch 3 olarak adlandıracak. Şirketin böyle bir isimlendirme politikasına gitmesinin sebebi ise Galaxy Watch 3'ün, hâlihazırda var olan Galaxy Watch Active 2'den daha üst segment bir cihaz olduğunu vurgulamak. Ayrıca direkt Galaxy Watch 3'e geçilmesi iki saat arasında doğabilecek muhtemel kafa karışıklığının da önüne geçiyor.

Samsung Galaxy Watch 3

TechTalkTV kanalının incelediği saat, 41 mm boyutlarındaki 1,2 inç ekrana sahip modeli. Buna ek olarak bir de 44 mm boyutuna sahip 1,4 inçlik ekranlı bir model de bulunuyor. Her iki modelde de 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı yer alıyor.

Bir akıllı saatten çok normal bir saat görünümüne sahip olan Galaxy Watch 3'te tıpkı önceli gibi fiziksel bir çerçeve yer alıyor. Ancak söz konusu bu çerçeve yeni modelde bir öncekine göre daha ince. Saatte ayrıca iki adet de buton bulunuyor.

Ayrıca videoda bahsedilen bir diğer bilgi ise saatin IP68 suya dayanıklılık sertifikası olduğu yönünde. Eğer ki bu bilgi doğruysa saat, 50 metreye kadar bir derinlikte 10 dakikaya kadar dayanıklılık sunabiliyor. Saatin içerisinde kan basıncını ve kalp atış hızını ölçebilecek sensörler bulunurken ECG (elektrokardiyograf) ölçümleri de gerçekleştirebilecek. Saat, yukarıda da bahsettiğimiz gibi Unpacked etkinliğinde 5 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Kaynak : https://hothardware.com/news/samsung-galaxy-watch-3-detail-hands-on-video-leak
15
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
1
0