Samsung, Galaxy Z Fold4 ve Flip4'ün Tanıtım Tarihini Açıkladı: Ön Kayıt Yaptırana 200 Dolar İndirim (Ama Bize Değil)

6
3
2
0
0
Samsung, resmi internet sitesinde yaptığı bir duyuru ile bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini açıkladı. Şirketin açıklamasına göre Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 ile kesin olarak tanışacağımız etkinlik, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir süredir yeni bir etkinlik gerçekleştireceği ve bu etkinlikte katlanabilir ekranlı yeni telefonlarını tanıtacağı iddiaları ile gündemdeydi. Şimdi bu meseleyle ilgili resmi bir gelişme yaşandı. Samsung, resmi internet sitesinde yaptığı bir açıklama ile önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği lansmanı resmen duyurdu

Samsung'un yaptığı açıklamaya göre Galaxy Unpacked etkinliği, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Lansman, Türkiye saati ile 16:00'da başlayacak. Etkinlik kapsamında Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Watch 5 serisi ile tanışmayı bekliyoruz. 

Samsung ürünlerine göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

ABD'deki tüketiciye 3500 TL'ye kadar indirim, Türkiye'deki kullanıcıya hatalı yönlendirme...

Samsung Galaxy Unpacked

Samsung, yaklaşan Galaxy Unpacked etkinliği için bir de kampanya başlattı. ABD'deki tüketiciler için geçerli olan bu kampanya, etkinliğe şimdiden kayıt olan tüketicilere şu imkanları sunuyor:

  • Yeni bir Galaxy telefon, akıllı saat ve kablosuz kulaklık için 200 dolar (3500 TL) indirim
  • Yeni bir Galaxy telefon ve akıllı saat için 150 dolar (2600 TL) indirim
  • Yeni bir Galaxy telefon ve kablosuz kulaklık için 130 dolar (2300 TL) indirim
  • Yeni bir Galaxy akıllı saat ve kablosuz kulaklık için 80 dolar (1400 TL) indirim

Samsung'un ABD'deki kampanyası bunlarla sınırlı değil. Şirket, akıllı telefon, akıllı saat veya kablosuz kulaklık satın alındığında da seçili ürünlerde geçerli indirim kuponları verecek. 

Kayıt olmaya çalıştığınızda, Galaxy S22'nin lansman sayfasına yönlendiriliyorsunuz...

Samsung Galaxy S22

Buradaki bağlantı üzerinden Samsung'un 10 Ağustos'taki Galaxy Unpacked etkinliğine kayıt yapmak istediğinizde, yanlış bir sayfaya yönlendiriliyordunuz. Öyle ki ilgili butona tıkladıktan sonra yukarıda yer alan sayfaya ulaşıyordunuz. Ancak an itibarıyla yaptığımız kontrollerde bu hatanın giderildiğini görüyoruz.

Samsung'un telefonlarıyla ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

6
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
0
0