PlayStation 5'in Şimdiyen Heyecanlanmanızı Sağlayacak Yüklenme Süresi (Video)

56
6
4
3
1
PlayStation 5'in Şimdiyen Heyecanlanmanızı Sağlayacak Yüklenme Süresi (Video)
Twitter'da paylaşılan yeni bir videoya göre Sony, bir etkinlik sırasında PlayStation 4 ve 5'in yükleme sürelerini açık bir şekilde karşılaştırdı.

Wall Street Journal’da teknoloji yazarı olan Takashi Mochizuki, Sony’nin bir etkinlik sırasında resmi olarak mevcut oyun konsolu PlayStation 4 ile ‘geliştirme aşamasındaki yeni nesil konsol’ olarak bahsedilen PlayStation 5’in yükleme hızlarını karşılaştırdığını iddia etti ve bu iddiasını bir video ile destekledi.

Videoya göre Sony, iki konsolun yükleme hızını karşılaştırmak için aynı oyundan bir sahneyi iki ayrı konsolda da açmayı denedi. PlayStation 4’te 8,1 saniye süren yükleme PlayStation 5’te yalnızca 0,8 saniye sürdü. Bu karşılaştırma, PlayStation 5’in bir SSD ile geleceği iddialarını da doğrulamış oluyor.

Hala PlayStation 5’in tasarımını ya da PlayStation 5 ile birlikte çıkacak oyunları öğrenmiş değiliz ancak Sony CEO’su, PlayStation’ın oyun oynamanın en keyifli yolu olmaya devam etmesi için şirketler ile ortak çalışmalar yürütmeye devam ettiklerini belirtti. Zira PlayStation’ı güçlü kılan özelliklerinden biri de kendine has çok fazla oyuna sahip olması.

Kaynak : https://kotaku.com/sony-shows-off-ps5-loading-times-1834907525
56
6
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
56
6
4
3
1