Spotify Premium, TikTok Kullanıcılarına 3 Ay Ücretsiz [Siz de Katılabilirsiniz]

143
11
11
3
2
TikTok, Spotify ile yaptığı bir iş birliği kapsamında aralarında Türkiye'nin de olduğu 7 ülkede, kullanıcıların yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. TikTok, bu kampanya kapsamında kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz Spotify Premium aboneliği sunuyor.

Son yılların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi haline gelen TikTok, Spotify'la yaptığı bir iş birliği kapsamında etkileyici bir kampanya başlattı. Platform, bu kampanya kapsamında bazı ülkelerdeki kullanıcılarına, 3 aylık ücretsiz Spotify Premium kodu dağıtacak. Bu sayede kullanıcılar, dünyanın en popüler çevrimiçi müzik ve podcast platformunu birkaç aylığına da olsa reklamsız bir şekilde kullanabilecekler.

TikTok'un Spotify'la yaptığı iş birliğinden doğan kampanya, başta Türkiye olmak üzere, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Almanya ve İspanya'da geçerli. Yani Türkiye'deki TikTok kullanıcıları da Spotify Premium deneyimini bir süreliğine de olsa ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler. Ancak TikTok, kampanyaya katılabilmek için bazı şartların sağlanması gerektiğini belirtiyor. Dilerseniz şimdi de bu şartların neler olduğuna yakından bakalım.

TikTok'un ücretsiz Spotify Premium aboneliği kampanyası için sunduğu şartlar

Spoirfy ve TikTok

TikTok'un yaptığı açıklamalara göre kampanyaya katılacak olan kullanıcıların, 18 yaşından büyük olmaları gerekiyor. Ayrıca TikTok'a kayıt yaptırılan bilgilerle daha önce Spotify Premium aboneliği açılmamış olması da kampanya kapsamında sunulan şartlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Eğer siz de bu şartları karşılıyorsanız, siz de söz konusu kampanyaya dahil olabilirsiniz.

TikTok'un ücretsiz Spotify Premium aboneliği kampanyasına katılmak isterseniz, TikTok uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil sayfasına erişmeniz gerekiyor. Daha sonra da "TikTok Ödüller" bölümüne girerek Spotify araması yaparsanız, size özel bir kod oluşturulduğunu göreceksiniz. Bu kodu Spotify'daki ilgili bölüme girerek, üç ay boyunca Spotify Premium'u kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.digitalmusicnews.com/2021/07/13/spotify-premium-trial-tiktok/
143
11
11
3
2
Emoji İle Tepki Ver
143
11
11
3
2