Startup Deck Girişimcilik Etkinliği 5 Kasım'da İzmir'de

11
3
2
1
0
Startup Deck etkinliği, 5 Kasım tarihinde İzmir'in gelecek vadeden girişimleriyle yatırımcıları bir araya getirmek için Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde katılımcılara kapılarını açacak.

Potansiyeli yüksek girişimciler ile deneyimli yatırımcıları bir araya getirmeyi hedefleyen Startup Deck, ortaya başarılı girişimcilik hikayeleri çıkmasına ön ayak olmayı amaçlıyor. Startup Deck’in en önemli özelliği ise dijital ve yenilikçi iş fikirlerini yatırımcılarla buluştururken herhangi bir kar amacı gütmeyen etkinlik olarak kalmaya devam edebilmesi.

Startup Deck etkinliğinin hedefleri arasında girişimcilerin sağlam temelleri olan iş fikirlerini hayata geçirme konusunda karşılarına çıkan en büyük engellerden olan yetersiz sermaye sorununu, doğru yatırımcılar ile ortadan kaldırmak. Startup Deck, bu hedefi doğrultusunda İzmir’in girişimcilik ekosistemini geliştirmek adına önemli çalışmalarda bulunuyor.

Startup Deck, vizyonunu ‘İzmir ekonomisinin reel sektörlerine katkı yapan global, entegre ve kendi alanında lider bir yatırımcı ve girişimci platformu oluşturabilmek’ olarak tanımlarken; misyonunu ise ‘Girişimcilere teknoloji, uzmanlık ve faizsiz finans yatırımcı prensiplerini bir araya getirmek’ olarak açıklıyor.

5 Kasım 2019 tarihinde İzmir, Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Startup Deck etkinliği hakkında daha fazla bilgi almak için tiibot.org web sitesini ziyaret edebilir ya da Startup Deck Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

11
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
2
1
0