Milyarlarca Doları Batıran Terra Kurucusundan "Alay Eder Gibi" Açıklama: Bahse Girdim, Kaybettim!

33
17
1
1
0
Terra (LUNA) Kurucusu Do Kwon, kripto para biriminin çökmesinden sonra ilk kez röportaj verdi. Tanıtımı yayınlanan röportaj, çarpıcı detaylar içeriyor.

Kripto para dünyasının geçtiğimiz aylardaki en önemli konularından bir tanesi Terra (LUNA) idi. Kripto para ekosisteminin algoritmik stabil koini UST bir anda değer kaybetmeye başlamış, değeri daima 1 dolar civarında olması gereken kripto para birimi, beraberinde LUNA başta olmak üzere kripto paraları ve yatırımcıları batırmıştı. Olayın arkasındaki isimse Terra Kurucusu Do Kwon olarak geçiyordu.

Yaşanan olaylar kısmen de olsa unutulmuş durumda. Ancak şimdi, tüm yaşananları yeniden hatırlatacak bir gelişme yaşandı. Do Kwon, Coinage Media ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportajın bir kısmı an itibarıyla yayınlandı. Yaşananlardan sonra ilk kez böyle uzun uzun konuşan Do Kwon, dikkat çekecek açıklamalar yapmış durumda.

"Bahse girdim, kaybettim"

Terra

Do Kwon'a sorulan sorulardan bir tanesi, çöküş esnasında ne hissettiğiydi. Terra kurucusu, bunun çok zor bir şey olduğunu söyledi. Röportaj tanıtımında algoritmik sabit kripto para endüstrisinin standart haline geldiğine inandığından bahseden Do Kwon'un bir bahse girdiğini ve bu bahsi kaybettiğini söylediğini görüyoruz. İnsan ister istemez, "Trilyon dolarlık bir mecrada bahse girmek mi?" diye sormadan edemiyor. Zira Terra'daki çöküş, projenin iş ortaklarını ve yatırımcıları da batırdı. 

Terra olayında sular nasıl durulur bilinmiyor. Zira Güney Kore hükümeti devreye girdi ve konuyla ilgili soruşturma başlattı. Ancak bu soruşturmanın nasıl tamamlanacağı, Do Kwon'a neler olacağı henüz bilinmiyor. İlerleyen dönemlerde bu konuyu yeniden gündeme alabiliriz gibi duruyor...

Kaynak : https://tr.investing.com/news/cryptocurrency-news/terra-kurucusu-agn-cokusunden-bu-yana-ilk-kez-konustu-2339633
33
17
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
17
1
1
0