John Wick Evreninde Geçen Dizi The Continental, Amazon Prime'da Yayınlanacak! (Ama Türkiye Hariç!)

20
4
1
1
0
John Wick evreninde geçecek olan yeni dizi The Continental'in küresel yayın hakları Amazon tarafından satın alındı. Fakat dizi, Türkiye'de Amazon tarafından yayınlanmayabilir.

Aksiyon dünyasının en sevilen serilerinden John Wick bugüne kadar dört filmle karşımıza geldi. Fakat evrenin John Wick filmlerinde gördüğümüz olaylardan öncesini konu alacak The Continental de yakın zamanda duyurulmuştu. Bugün, John Wick evreni dizisinden sevindiren bir haber geldi.

Prime Video kütüphanesini genişletmeye devam eden Amazon, The Continental’in küresel yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Böylelikle dizinin Amazon Prime Video’da yayınlanacağı resmileşti.

Fakat dizi, Türkiye’de Amazon bünyesinde yayınlanmayabilir:

amazon

  • Amazon MENA operasyonları haritası

Amazon, yeni anlaşmayla birlikte dizinin küresel yayın haklarını satın almış olsa da dizinin yayını, ABD, Orta Doğu (MENA) ve İsrail dışındaki ülkelerde yapılacak. Bu ülke ve bölgelerdeki yayın hakları ise farklı platformlarda olacak. Örneğin dizi, ABD’de Peacock bünyesinde yayımlanacak.

Amazon, Türkiye’yi MENA bölgesine dahil ettiğinden, söz konusu anlaşma aslında kâğıt üzerinde dizinin Türkiye’de Amazon tarafından yayınlanmayacağını gösteriyor. Fakat anlaşma kapsamında bir istisna öngörülürse, dizi ülkemizde de Amazon bünyesinde yayınlanabilir. Henüz bu konu hakkında net bir açıklama bulunmuyor.

Üç bölümden oluşacak olan The Continental, Winston Scott'ın gençliğine odaklanıyor. Winston, geride bıraktığını düşündüğü bir geçmişle yüzleşmek için 1975'in New York'una sürükleniyor ve New York şehrinin gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çiziyor.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/news/john-wick-the-continental-prequel-series-streaming-amazon-international/
20
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
1
1
0