TikTok'un Yapımcısı Bytedance, Feiliao İsimli Yeni Sosyal Medya Platformunu Yayımladı

54
12
2
2
2
TikTok'un ana yapımcısı Bytedance, yeni sosyal medya platformu Feiliao'yu duyurdu.

Kiminin sevdiği kiminin nefret ettiği TikTok uygulamasının yapımcısı Bytedance, Pazartesi günü forum özelliklerini ve direkt mesaj özelliklerini birleştiren yeni sosyal medya uygulaması Feiliao’yu yayımladı. Feiliao (İngilizce Flipchat), App Store’da ‘ilgi alanı temelli sosyal medya uygulaması’ olarak tanımlanıyor. Kullanıcılar, ilişkilerden popüler TV dizilerine kadar farklı konu başlıkları altındaki sohbetlere katılabiliyor.

Feiliao’da iki çeşit sohbet grubu mevcut: açık gruplar ve normal gruplar. Normal gruplar daha çok forum mantığında işliyor. Birçok insan bir konu hakkında fikirlerini belirtip tartışabiliyor ve grubun üye sayısı da sınırsız oluyor. Normal gruplar ise özel sohbet grupları oluyor ve 100 kullanıcı limitine sahip. Ayrıca grup kurucuları otomatik olarak yönetici oluyor ve gruptaki üyelere moderatörlük verebiliyor.

Uygulama hâlâ ilk safhalarında olduğu için uygulamayı App Store’dan indirmek biraz güç. ‘Feiliao’ kelimesini anahtar kelime olarak arattığınız zaman Bytedance’in uygulaması bazen direkt olarak çıkmayabiliyor. Uygulamayı görmek için ‘Feiliao Xingqu’ kelimelerini aratmanız gerekiyor.

Kaynak : https://technode.com/2019/05/20/bytedance-launches-new-social-app-feiliao/
54
12
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
54
12
2
2
2