Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 Setinde Sosyal Mesafe İhlal Edilince Çileden Çıktı (Küfür Kıyamet)

262
137
36
32
7
Tom Cruise, yeni Görevimiz Tehlike filminin çekimleri sırasında sosyal mesafeye uymayan personelleri görünce kontrolünü kaybetti. Cruise'un ekibe küfür, hakaret ve tehditler yağdırdığı ses kaydı, basına sızdırıldı ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) 7 çekimleri ve gösterim tarihi,  Covid-19 nedeniyle ertelenen filmler arasında yer alıyordu. Çekimler yeniden başladıktan sonra ise filmin başrol oyuncusu Tom Cruise, çekimlerin tekrar ertelenmemesi adına ekipte bulunan herkesi salgından korumak için özel bir gemi dahi satın almıştı. 

Tom Cruise, bu kadar yoğun önlemler almasına karşın sette sosyal mesafe kurallarına uymayan personelleri görünce adeta çileden çıktı. Set çalışanlarına karşı ağza alınmayacak sözler sarf eden tecrübeli oyuncunun küfür ve hakaret dolu konuşmasının ses kaydı ise basına sızdırıldı.

“Özür kabul etmiyorum”

Tom Cruise Görevimiz Tehlike

Tom Cruise, Warner Bros stüdyolarında gerçekleştirilen film çekimleri sırasında, iki personelin sosyal mesafe kurallarına uymadan çalıştığını fark etti. Sinirlerine hakim olamayan aktör; “Bu yaptığınızı bir daha görürsem kendinizi kapının önünde bulursunuz” tarzında, ancak aynı zamanda ağır hakaretler içeren söylemlerde bulundu. 

Tom Cruise, kesinlikle özür kabul etmeyeceğini, kendi yarattığı imkanlar sayesinde Hollywood’un çekimlere geri dönebildiğini belirtiyor. Personellere tehditler savuran Cruise, herhangi bir kişinin aynı hatayı tekrarlaması halinde derhal kovulacağını dile getirdi. Oyuncuların ve ekipte çalışanların sağlığını koruma altına alabilmek için 670.000 dolar harcayan aktör, bu filmin birçok kişiye ekmek kapısı olduğunu da hatırlattı. 

Tom Cruise, set ekibinde şok yaratan açıklamalarında; "Hollywood'da çalışan herkes bizim sayemizde evine para götürebiliyor. Böyle yapmaya devam ederseniz insanlar sizin yüzünüzden aç kalacak. Sırf siz güvende olun diye vaktimi sigorta şirketleri ve yapımcılarla konuşarak geçiriyorum. Kurallara uymadığınızı bir daha görürsem buradan s****** gidersiniz." tarzında ağır küfür içeren ifadelerde bulundu.

Kaynak : https://www.theaustralian.com.au/world/tom-cruise-unleashes-on-mission-impossible-crew-over-social-distancing/news-story/fa1f6fdb30b579eb6c6dbe9744e21803
262
137
36
32
7
Emoji İle Tepki Ver
262
137
36
32
7