Turkcell'den İnternet Paketinizi Paylaşabileceğiniz Hizmet: Turkcell Biz

68
37
11
6
6
Turkcell, yeni bir platformu müşterilerinin hizmetine sundu. Turkcell Biz isimli bu platform, bireysel faturalı müşterilerinin internet paketlerini paylaşabilmesine ve sınırsız konuşabilmelerine olanak sağlıyor. Üstelik Turkcell Biz'i kullanabilmek için ekstra ödeme yapmak gerekmiyor.

Türkiye'nin en popüler operatör şirketlerinden Turkcell, yeni bir platform duyurdu. Turkcell Biz olarak isimlendirilen platform, kullanıcılara çok önemli bazı yenilikler sunuyor. 

Turkcell Biz, en az 2 en fazla 5 kişiden oluşan bir ekip kurabilmenizi sağlıyor. Kurduğunuz ekiple sınırsız konuşmaya ek olarak internet paketi paylaşımı yapabileceğiniz platform sayesinde, önemli bir sorun çözülmüş oluyor. Turkcell, bu platformu kullanıcılardan aldıkları geri bildirimler neticesinde kurduklarını ifade ediyor.

Turkcell Biz

Turkcell Biz, sadece internet paketinizi paylaşmanızı ve sınırsız konuşmanızı sağlamıyor. Bu platformu kullanarak Turkcell'e kazandırdığınız müşteriler için yüzde 10 indirim (12 ay boyunca), ekstra internet paketi hediyeleri ve Turkcell'in indirimli ev interneti paketlerinden faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca 25 yaşından küçük olan kullanıcılara aylık 2 GB daha ekstra internet paketi sunuluyor.

Turkcell Biz'in avantajlı yanlarından bir tanesi, bu platformu kullanabilmek için ek ödeme ya da tarife yapmak zorunda kalmamanız. Yani Turkcell'in yeni hizmetinden faydalanabilmek için sadece bireysel faturalı müşteri olmanız yetiyor. Bu sayede en çok iletişim halinde olduğunuz kişilerle internet paketinizi paylaşabilmek için ekstra bir ödeme yapmanıza gerek kalmıyor.

Turkcell Biz'le ilgili yapılan açıklamalarda, bu özelliğin platformun artan müşteri ihtiyacını karşılamak için oluşturulduğuna değinildi. Kullanıcılardan yoğun bir geri bildirim aldıklarını ifade eden yetkililer, en çok talep edilen şeyin internet paylaşımı olduğunu vurguluyorlar. Kullanıcıların geri bildirimlerini önemsediklerini ifade eden Turkcell yetkilileri, ihtiyaçları karşılamak için yeni çözümler üzerinde çalışacaklarını belirtiyorlar.

Turkcell Biz'i kullanabilmek için iki farklı seçeneğiniz var. Bunlardan bir tanesi Dijital Operatör isimli uygulamayı kullanarak, diğeri ise Turkcell'in online işlemler menüsü aracılığıyla en fazla 5 kişilik ekibinizi hemen oluşturabiliyorsunuz. Ekibi oluşturduktan hemen sonra da sınırsız konuşma ve internet paketi paylaşma özelliği aktif hale geliyor.

68
37
11
6
6
Emoji İle Tepki Ver
68
37
11
6
6