"Turkish Hairlines": Yabancıların Türkiye'de Saç Ektirme Aşkı İspanya'da Film Oldu: İşte Fragmanı ve Gelen Tepkiler

32
4
4
1
1
Türkiye'nin saç ektirme konusundaki uluslararası ünü, bu hafta sonu İspanyol izleyicilere film olarak sunulacak. Filmin afişindeyse bizlerin yıllardır yaptığı "Turkish Hairlines" esprisine yer veriyor...

Türkiye’de, özellikle de İstanbul’un Fatih ilçesinde hizmet yapan saç ekim merkezleri dünyaya ismini duyurmaya başarmıştı. Fakat bu tanınırlık, bu hafta sonu başka bir seviyeye taşınacak. Zira İspanyol sinemalarında vizyona girecek olan yeni bir film, doğrudan saç dökülmesi yaşayan ve saç ektirmek üzere Türkiye’ye gelen bir grup arkadaşı anlatacak.

Dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Warner Bros. tarafından yayınlanacak olan yeni film, ‘Por los pelos’ ismini taşıyacak. Film, ismiyle pek Türkiye’de geçecek havası vermiyor olsa da fragmanında bunu doğrudan gösteriyor. Bunun dışında filmin afişinde gülünç bir espri de yer alıyor.

Türkiye’de saç ektirme macerasını anlatan İspanyol filminin fragmanı:

Warner Bros.’un komedi türündeki yeni İspanyol filmi, paylaşılan açıklamaya göre Juanjo, Sebas ve Rayco isimli üç arkadaşın, görünüşlerin yönlendirdiği bir dünyada saçkıran damgası ve aynı zamanda özgüven sorunlarıyla karşı karşıya olmasını anlatacak. Üçlü, yeniden saçlara sahip olmak içinse Türkiye’ye seyahat edecek.

“Turkish Hairlines (Türk Saç Yolları)”

türk saç yolları

12 Ağustos’ta yayınlanacak filmin sokaklara asılan afişlerindeyse grubun arkasında bir uçak, uçağın üzerindeyse “Turkish Hairlines”, yani ‘Türk Saç Yolları’ ibaresi yer alıyor.

Film, sosyal medyada da gündem oldu:

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

saç ektirme

32
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
4
4
1
1