Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power’dan Heyecanı Tavan Yaptıran Yeni Tanıtım Filmi Geldi [Video]

13
3
1
0
0
Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power’dan Heyecanı Tavan Yaptıran Yeni Tanıtım Filmi Geldi [Video]
Uzun süredir Yüzüklerin Efendisi hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen Amazon Prime Video’nun yeni dizisi The Rings of Power’ın yeni fragmanı, Prime Video’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı.

Duyurulduğu ilk günden beri dizi ve Yüzüklerin Efendisi hayranlarının en çok konuştuğu şeylerin başında, önümüzdeki aydan itibaren Amazon Prime Video’da yayınlanacak olan The Rings of Power geliyor. Diziden fragmanlar yayınlanmaya devam ederken serinin yapımcısı ve yönetmeni Peter Jackson, Amazon’dan şikayetçi olmuştu.

2 Eylül’de yayın hayatına başlayacak olan dizi için fragmanlar ve tanıtım filmleri yayınlanmaya devam ediyor. Bugün Amazon Prime Video’nun ve dizinin resmi Twitter hesabından yeni bir tanıtım daha paylaşıldı. "Orta Dünya’nın kaderi onların elinde" tweeti ile yayınlanan 30 saniyelik fragmana gelin birlikte bakalım.

“Orta Dünya'nın kaderi onların elinde”

Yeni yayınlanan tanıtım filmi, Orta Dünya’nın kaderi, Sauron’un dönüşü ve ortak düşmanlarla savaşmak için birlik olmaya çalışan elfler ve cüceler gibi birçok şeyi gözler önüne seriyor. Videoda, Orta Dünya’da uzun süredir korku salan kötülüğün yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşiliyor.

Yüzüklerin Efendisi destanından birkaç bin yıl önceyi konu alan The Rings of Power’da Saruman, Gollum, Gandalf ya da Frodo’nun yer alacağı biliniyor ancak şimdiye kadar yayınlanan fragman ve tanıtım filmlerinin hiçbirinde bu karakterleri göremedik. Yayınlanmasına oldukça kısa süre kalan diziden yeni fragmanlar gelip gelmeyeceği ve bu fragmanlarda bahsettiğimiz karakterlerin yer alıp almayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

2 Eylül'de yayınlanacak olan diziyle ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://twitter.com/PrimeVideo/status/1557020409446273030?s=31
13
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
0
0