SON DAKİKA: Twitter Dünya Genelinde Çöktü! (Sorun Düzeldi)

20
7
4
2
1
Sosyal medya devi Twitter, dünya genelinde sorun yaşamaya başladı. Dünya çapında neredeyse hiçbir kullanıcı Twitter'a erişemedi. Sorun, kısa süre sonra düzelmeye başladı.

Sosyal medya devi Twitter, bugün saat 15.00 civarı itibarıyla büyük bir sorun yaşamaya başladı. Birçok kullanıcı, Twitter’a erişim sağlayamaz hale geldi. Kullanıcıların bazıları doğrudan platforma girmeye çalışırken, bazıları ise platforma girdikten sonra hata mesajlarıyla karşılaştı. 

Twitter’da yaşanan söz konusu sorun yalnızca Twitter’ın internet sitesi değil, mobil uygulamasında da geçerli durumda. Mobil uygulamadan Twitter’a girmeye çalışan kullanıcılar, “Tweetler şu anda alınamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyin.” hatasıyla karşılaşıyor.

Twitter'da karşılaşılan sorunlar:

twitter

Erişim sorunun yanı sıra Twitter ana sayfasında ilginç de bir manzara ortaya çıkmaya başladı. Twitter'ın internet sitesine ulaşmaya çalışan kullanıcılar, böyle bir manzarayla karşılaşıyor:

twitter

Twitter hakkındaki şikâyetler de tavan yaptı:

twitter

Geçtiğimiz dakikalardan bu yana Twitter’a erişemeyenlerin sayısında büyük bir artış yaşandı. Downdetector verilerine göre saat 15.00’a doğru pek çok kullanıcı Twitter’da sorun yaşadığını raporladı.

Sorun sadece Türkiye’de değil:

twitter

Yine Downdetector’ın bölgesel verilerine baktığımızda sorunun Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerde de yaşandığını görüyoruz. Bu da sorunun bölgesel değil, genel bir sorun olduğunu gösteriyor.

Sorun düzelmeye başladı:

Twitter'da yaşanan erişim sorunu dünya çapında düzelmeye başladı. Kullanıcılar, yavaş yavaş platforma yeniden erişebilir hale geldi. Eğer Twitter'a halen erişemiyorsanız, bir süre beklemeniz gerekebilir.

20
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
7
4
2
1