'Kendini Tek Kelimeyle Açıkla' Akımına Türk Şirketler de Dahil Oldu: İşte Yapılan Paylaşımlar

113
13
10
4
1
CNN’in yaptığı tek kelimelik paylaşımın viral olmasıyla Twitter'da yayılan "One Word Challenge", dünya genelinde kendisini gösterdi. Bu akımda paylaşım yapmış yurtiçi ve yurtdışından şirketleri sizler için derledik.

Gün geçmiyor ki sosyal medyada yeni bir akımla karşılaşmayalım. Eğer siz de sosyal medyada çokça vakit geçiriyorsanız hemen hemen her gün yeni bir akımın ya da “challange”ın ortaya çıktığı fark etmişsinizdir. Kimi zaman bu akımlar sadece kullanıcılarla sınırlı kalsa da kimi zaman da bu akıma dünya devi şirketler de katılabiliyor.

Kimin başlattığı konusunda pek çok spekülasyonun bulundu bu tek kelimelik akım, neredeyse her büyük şirketin katıldığı ender akımlardan birisi oldu. Akım, özellikle CNN’in yaptığı “breaking news” (Son dakika haberleri) paylaşımının ardından viral oldu. Daha sonrasında ise bu akıma diğer şirketler de katıldı.

Starbucks’tan tutun Microsoft’a kadar herkes bu akıma katıldı

CNN’in yaptığı bu paylaşımın altında pek çok Twitter kullanıcısı “hesabı liseli stajyerlere mi verdiniz?” “Sosyal medya çalışanınız işten mi ayrıldı?” gibi esprili paylaşımlar yapsa da çok geçmeden Microsoft, Starbucks ve NASA gibi şirketler de bu akıma dahil oldu. Akıma göre şirketler, yaptıkları işi en iyi şekilde açıklayan 1 kelimeyi Twitter hesaplarından paylaşıyor.

Sosyal medyada “One Word Challange” olarak adlandırılan bu akım her ne kadar şu anda ülkemizde olmasa da büyük ihtimalle yakın zamanda yerli firmalarımız da bu akıma katılacaktır. Bizde sizler için bu akıma katılan şirketlerin ve markaların paylaşımlarını derledik.

İşte akıma katılan şirketlerin paylaşımları

"Kahve"

"Windows"

"İş Dünyası"

"Trenler"

"Teknoloji"

"Son Dakika Haberleri"

"Evren"

"Basketbol"

"Teknoloji"

"Bilgisayar"

"Video Oyunları"

"Bilim"

Türkiye'den şirketler de akımda yer aldı:

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

akım

113
13
10
4
1
Emoji İle Tepki Ver
113
13
10
4
1