Yaza Hazırlık Yapabileceğiniz Uygun Fiyatlı Kamp Malzemeleri

33
7
3
3
3
Hazır bahar ve yaz ayları yaklaşırken kamp yapacaklar hazırlıklara şimdiden başlasa iyi olur. Sizler için her türden kamp malzemelerini listeledik.

Tatil masraflarını biraz da olsa kısmak ya da doğayla iç içe tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihi şüphesiz kamp yapmak! Artık yavaş yavaş kışı geride bırakıyoruz. Daha ılıman günlere sahip olan ilkbaharda kamp imkanı da artıyor.

Doğanın içine girip temiz havanın akciğerlerinizi doldurup sakinliğin tadını çıkarmak istiyorsanız yanınıza almanız gereken bazı malzemeler var. Bu malzemeler ile hem sıcacık bir şekilde uyuyacak hem de kahvenizi yudumlarken masanızda yemeğinizi hazırlayacaksınız.

Kamların bir numaralı önceliği olan üşümemek için: Black Deer -15 Derece Uyku Tulumu

Black Deer uyku tulumu

Kamplar açık ortamlar olduğu için özellikle geceleri yaz ayı bile olsa serin havalarla karşı karşıya kalınabilir. Bu uyku tulumu ise bu dertleri tamamen ortadan kaldırıyor. 220 x 75 cm ölçülere sahip uyku tulumunu satın almak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Kumsalda güneşte kalmamak için harika bir çözüm; High Peak Sevilla Tek Kişilik Plaj Çadırı

High Peak Sevilla Tek Kişilik Plaj Çadırı

Özellikle yaz kamplarında, kumsalda geçirilen saatler boyunca bir gölgelik olmazsa olmaz. Bu ihtiyacınızı giderecek bir plaj çadırı arıyorsanız, buraya tıklayarak High Peak plaj çadırını satın alabilirsiniz.

Su geçirmez, geniş iç hacimli Wildland 3 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı

wildland kamp çadırı

Buz gibi kara kış kampları hariç her mevsim tüm kamplarınızda kullanabileceğiniz, dayanıklı ve geniş iç hacimli bir çadır ihtiyacınız varsa Wildland'in bu çadırını buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Kamp yapmak konforsuz diyenlere cevap gibi ürün; Naturehike Su Geçirmez Şişme Koltuk

naturehike şişme koltuk

İster plajda, ister çadırınızın önünde, ister ölçüleri uyan çadırınızın içinde kullanabileceğiniz bu şişme koltuk su geçirmez ve 260 kg'ye kadar taşıyabiliyor. Satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Katlanınca hiç yer kaplamayan Box&Box katlanabilir kamp ve piknik masası

Box&Box kamp masası

Kamp yaparken özellikle yemek yerken eşyaları nereye koyacağınız kafanızı karıştırabilir. O sebeple katlıyken yer kaplamayan ancak açılınca hatrı sayılır bir boyuta ulaşan bir masa çok işinize yarayacaktır. 73 x 55 x 48 cm ölçülerine sahip bu masayı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İki günde kırılıp gitmeyecek Summit Ultra Hafif Katlanabilir Sandalye

summit sandalye

Katlanabilir sandalyeler genelde çok dayanıksız ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Dayanıklı olanları da 'taşınabilir' statüsünde görmek çok mümkün olmuyor. Summit'in bu hafif ve katlanabilir sandalyesi, aynı zamanda oldukça dayanıklı bir seçenek. Satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Hafif ve konforlu bir seçenek; KingCamp Ultralight Şişme Mat

kingcamp şişme mat

Hafif ama yine de konfordan ödün vermeyecek bir seçeneğe ihtiyacınız varsa, şişirildiğinde 10 cm kalınlığa ulaşan ve iki kişinin yatabileceği genişlikte bu şişme mata buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Olmazsa olmaz; Kale Icemax Termos Buzluk 10 Litre

Kale Icemax Termos Buzluk

Buz kasetleri veya buz jeli kullanarak içine koyduğunuz içeceklerinizi, ilaçlarınızı ya da yiyeceklerinizi uzun saatler soğuk tutmanızı sağlayacak ve boyutuyla da pratik taşıma imkanı sunan Kale Icemax Termos Buzluğu buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Karanlık akşamlar için favori ekipmanınız olacak; Fenix Led Kafa Lambası

fenix kafa lambası

Kamp yaparken geceleri hareketleriniz kısıtlanmasın istiyorsanız, çantanıza mutlaka bir tane kafa lambası atmalısınız. Fenix'in pille çalışan, dayanıklı bu kafa lambasını satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Uzun süre hem sıcak hem soğuk tutabilen Igloo 3.2 litre Termos

ıgloo termos

24 saate kadar sıcak, 36 saate kadar soğuk tutabilen; 3.2 litre kapasitesiyle oldukça kullanışlı ve aynı zamanda kaliteli malzemesiyle dayanıklı bir ürün olarak karşımıza çıkan Igloo termosu buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Son dönemin parlayan yıldızı Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos Bardak

Son dönemde oldukça popüler hale gelen Stanley termoslar da indirimdeyken kaçırılmadan alınabilecekler arasında. 8 saat sıcak, 12 saate kadar soğuk, 40 saate kadar buzlu tutabilen Stanley termos bardağı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

BONUS: ÇÖP TORBASI

çöp

Kamp yaptıktan sonra geride ne bıraktığınıza lütfen dikkat edin. Özellikle bir kamp alanında değil de doğada yapılan kamplarda, geride bırakılan çöpler ne yazık ki bu türden bölgeler 'temizlenmediği' için öylece kalıyor; bir sonraki ziyaretinizde tekrar karşınıza çıkacak şekilde sizi bekliyor. Tüm çöplerinizi bir torbada biriktirip giderken yanınıza alarak bunu engelleyebilirsiniz.

#işbirliği
33
7
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
33
7
3
3
3