Venom’un Yönetmeninden Heyecanlandıran Örümcek Adam Açıklaması

50
9
6
5
4
2018’in gişe rekortmeni filmlerinden Venom’un yönetmeni Ruben Fleischer, gelecek filmlerin Spider-Man ile Venom’un karşılaşmasına sahne olabileceğini söyledi.

Başrolünde Tom Hardy’i izlediğimiz Venom, dünya çapında 855,2 milyon dolar gişe hasılatı toplayarak, beklentilerin bir hayli üzerine çıkmıştı. Venom, bir Marvel Comics karakteri olmasına rağmen, Marvel Sinematik Evreni’nden (MCU) tamamen bağımsız bir yapım. 

Popüler anti süper kahramanın fikri mülkiyet haklarını elinde bulunduran Sony Pictures, içinde Venom ve Spider-Man’in olduğu bir evren yaratmak istiyor. Venom filmi de bu evrenin ilk meyvesi olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkmıştı. İlk filmi ile muazzam bir başarı yakalayan Venom’a iki devam filmi daha çekmeyi düşünen şirket, ünlü karakteri Tom Hardy’e emanet etmiş durumda.

Venom 2’de yönetmen koltuğunu, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde canlandırdığı Gollum karakteriyle tanınan Andy Serkis’e devreden Ruben Fleischer, Sony’nin Tom Holland’lı Spider-Man’i Venom serisine dahil etmek için çalıştığını söyledi.

venom

Venom’un senaristi Jeff Pinker da, geçtiğimiz yıl bir YouTube kanalına verdiği röportajda, gelecekteki bir Venom filminde, Spider-Man’in önemli bir rol oynayabileceği ihtimalinin hiç de imkansız olmadığını dile getirmişti.

Fleischer ayrıca Sony'nin Marvel ile olan anlaşması nedeniyle Venom’un orijinal hikayesini değiştirmek zorunda kaldığını belirtti. “Venom çizgi romanda Spider-Man'den evrimleşmişti; ancak Marvel-Sony anlaşması yüzünden bunu yapamadık. Spider-Man ile Venom’un karşılaşmasını görmek ilginç olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Venom 2’nin yönetmenliğini Andy Serkis yapacak. Yönetmenlik kariyerine 2017 yapımı biyografik drama türündeki Breathe filmi ile başlayan ünlü sinemacı, kısa bir süre önce Rudyard Kipling'in “The Jungle Book” kitabının uyarlaması olan Mowgli: Legend of the Jungle’ı yönetmişti.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/14/venom-director-says-sony-is-leading-towards-crossover-with-tom-hollands-spider-man
50
9
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
50
9
6
5
4