Veronica Mars’ın 4’üncü Sezonunun ilk Fragmanı Yayınlandı

7
1
0
0
0
Sevilen bir klasik olan Veronica Mars'ın 4. sezonu ilk 3 sezonla birlikte temmuz ayında Hulu'da.

Hulu, çokça sevilen ve bir klasik olan Veronica Mars için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda karakterler, onları en son gördüğümüz 2014’deki filmden sonra yaşamlarına devam etmiş gibi duruyorlar. Fragmanda filmin kahramanı olan Veronica’yı evinde şehre bulaşan yeni bir tehditle uğraşırken görüyoruz.

Bu sezon, nerdeyse 10 yıl önce bitmiş olan 3. Sezonun devamı. Ana karakterimiz Veronica, her zaman olduğu gibi alaycı ve esprili. Yeni fragman, sezondan ne beklemiz gerektiğine dair bize biraz ipucu da veriyor. Veronica, uzun yılların ardından babasıyla birlikte özel bir dedektif olarak çalışıyor. Şehri mahveden birkaç bombalı saldırıdan sonra, saldırıda ölenlerin yakınlarından birisi tarafından çağırılan ikiliden saldırının sorumlularını bulmaları isteniyor. Veronica ve babası, adı “Clyde” olan (J.K. Simmons tarafından oynanan) birinden şüpheliler. Clyde’ın saldırılarla ilgisi var gibi duruyor ve şehrin en zengin sakinleriyle bir bağlantısı var.

Hulu, diziye geçen yıl yeşil ışık yaktı. Dizinin 8 bölümlük bir 4. sezonu olduğunu ve bu yaz, önceki üç sezonla birlikte Hulu’ya geleceğini duyurdu. İlk 3 sezon Hulu’da Temmuz 1’den itibaren izlemeye hazır olacak ve onları Temmuz 26’da 4. Sezon takip edecek.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/14/18679342/veronica-mars-season-4-hulu-full-trailer-watch
7
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
0
0
0