Vodafone, iPhone XR Hediyeli Tahmin Et Kazan Kampanyasını Başlattı

140
16
11
10
8
Vodafone, abonelerine özel olarak sunduğu Yanımda uygulaması için “Bana Ne Var” ve “Fırsatlar Dünyası” bölümünden sonra hediye odaklı yeni “Tahmin Et Kazan” bölümünü hizmete açtı. Her düzenlenecek tahmin yarışmalarıyla aboneler çeşitli ödüller kazanacak. Bu ayın ödülü ise iPhone XR olarak belirlendi. Peki Tahmin Et Kazan yarışmasına katılmak için ne yapmanız gerek?

Vodafone Yanımda uygulamasının hediye internet kampanyası hakkında çoğu kullanıcı tepkiliydi. Hatta bu tepkiler, Twitter’da da sık sık gündem yaratıyordu. Vodafone ise yeni bir kampanya ile kullanıcıların gönlünü kazanmaya çalışıyor. Yanımda uygulamasında başlayan Tahmin Et Kazan yarışması ile her ay akıllı telefon gibi hediyeler dağıtılacak. 

Yanımda uygulamasının menüsünden ulaşabileceğiniz Tahmin Et Kazan yarışması, abonelerden 6 rakam tahmin etmelerini istiyor. Eğer tahmin edilen rakamlar doğru olursa, Vodafone tahmini doğru yapan aboneler ulaşıp hediyeyi ulaştırma vaadinde bulunuyor. 

Vodafone Yanımda Tahmin Et Kazan’a nasıl katılabilirsiniz?

vodafone yanımda

  • Yanımda uygulamasını açın, 
  • Sol üstte yer alan üç çizgiye dokunup uygulama menüsüne girin,
  • Listedeki Tahmin Et Kazan seçeneğine dokunun, 
  • 6 adet rakam tahmini yapıp bunları boş kutucuklara girin,
  • Eğer tahmininiz yanlış ise Yanımda uygulaması sizi anında bilgilendiriyor. 
  • Eğer tahmininiz doğru ise hediyeyi kazanıyorsunuz. 

Vodafone Yanımda Android ve iOS indirmek için;

Vodafone’un açıklamalarına göre her abonenin varsayılan şekilde 2 tahmin hakkı bulunuyor. Ancak daha fazla tahmin hakkı elde etmek de mümkün. Aynı ekranda yer alan bilgilere göre ek paket satın alarak, bir arkadaşınızı Vodafone abonesi yaparak, arka arkaya 3 ay boyunca kampanyaya katılarak ekstra tahmin hakkı kazanmanız mümkün.

Son olarak Tahmin Et Kazan yarışmasına diğer benzer bütün kampanya ve yarışmalarda olduğu gibi 18 yaş ve üzerindeki kullanıcıların katılabileceklerini söylememiz gerekiyor. Vodafone, bir nevi şans oyunu olan bu kampanya ile bakalım abonelerine hangi hediyeleri verecek.

140
16
11
10
8
Emoji İle Tepki Ver
140
16
11
10
8