Windows 11 Yükleniyor: Microsoft'un Windows Etkinlik Yayınının Sürekli Donması Tepki Çekti

64
5
4
3
0
Windows 11 Yükleniyor: Microsoft'un Windows Etkinlik Yayınının Sürekli Donması Tepki Çekti
Windows 11 canlı yayınına olan yoğun ilgi ve yetersiz altyapı dolayısıyla canlı yayın sürekli olarak donmakta. Bazı kullanıcılar sosyal medya üzerinde Microsoft’a isyan ediyor.

Microsoft’un Windows 11’i tanıttığı etkinlik Microsoft’un resmî web sitesi üzerinden yayınlanıyor. Son ortaya çıkan Windows 11 ISO dosyası sebebiyle yeni Windows 11’e ilgi o kadar yüksek ki siteye erişilemiyor.

Windows 11’in ortaya çıkan ISO dosyası ve ardından Microsoft’un bu dosyayı yayınlayanlara telif atması, Windows 11 hakkındaki beklentileri bir hayli artırmıştı.

Microsoft sitesine erişilemiyor

Microsoft’un resmî sitesinde “Microsoft Windows Event” olarak geçen canlı yayın sürekli olarak donuyor ve bazen hiç açılmıyor. Bazı durumlarda ise direkt olarak sayfa yüklenmeyebiliyor. Microsoft altyapısından ve yoğun talepten kaynaklandığı düşünülen bu durum tanıtımın heyecanını oldukça düşürüyor.

Bu tür Microsoft etkinliklerde genellikle yayınların donmasına ve takılma problemlerine alışkan olduğumuz için bu durum canlı yayını takip edenleri pek de şaşırtmadı. Bu donmaların ana kaynağının Windows 11 tanıtımına olan yoğun ilgiden kaynaklandığı düşünülüyor.

Tüm dünyanın takip ettiği etkinliğin resmi yayının sürekli olarak donması, kullanıcıları üçüncü taraf yayıncılara yöneltmiş durumda. Peki, siz etkinliği sorunsuz şekilde izleyebildiniz mi?

64
5
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
64
5
4
3
0