Xiaomi, Şimdi de Akıllı Yatak Üretti: Karşınızda 8HMilan

74
6
6
1
0
Yenilikçi ürünleriyle tanıdığımız Xiaomi, şimdi de akıllı bir yatak üretti. "8HMilan" olarak isimlendirilen bu yatak, sesle kontrol edilebiliyor ve 5 farklı modla geliyor. Tüketiciler, yatağın açısı gibi özellikleri diledikleri gibi ayarlayabiliyorlar.

Çinli teknoloji devi Xiaomi'yi, 2019 yılında pek çok kez konuştuk. Ancak şirket, geçtiğimiz dönemlerde daha çok akıllı telefon, kulaklık gibi elektronik ürünlerle karşımıza çıkmıştı. Xiaomi şimdi ise yepyeni bir sektörde tüketicilerin karşısına çıktı. Teknoloji devi, bugün Çin'de düzenlediği bir etkinlikle akıllı elektrikli yatağını tüketicilerle buluşturdu. 

Xiaomi'nin tanıtmış olduğu yeni akıllı yatak, "8HMilan" ismine sahip ve tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek için tasarlanmış. Tüketiciler, bu yatağa sahip olduktan sonra yataklarının kontrolünü, tuş veya sesleri aracılığıyla yapabiliyorlar. "Bir yatağa sesle hangi komut verilebilir ki?" diye soracak olursanız; bu yatak, sesinizle verdiğiniz komuta göre belirli açılara otomatik olarak ayarlanabiliyor.

Karşınızda Xiaomi'nin yeni akıllı yatağı 8HMilan

Xiaomi

Yatak, tüketicilere ulaşmadan önce 5 farklı modda programlanıyor. Bu modlar; düz, horlama önleme, okuma, TV izleme ve sıfır yer çekimi olarak tanımlanıyor. Tüketiciler, ihtiyaçları olan modu sesli komut ile yatağa iletebiliyorlar. Manuel olarak da eğim verilebilen yatak, sırt kısmında 60 dereceye kadar, ayak kısmında ise 30 dereceye kadar ayarlanabiliyor.

Xiaomi'nin elektrikli akıllı yatağı, cam elyaf ve alaşımlı çelik malzemeden üretilmiş. Bu da bu yatağın, farklı açılardaki pozisyonlarda kullanılmasına bağlı olarak meydana gelecek yıpranmayı, minimalize ediyor. Yatak o kadar sağlam ki, 1.000 kilograma kadar ağırlık taşıyabiliyor. Üstelik Xiaomi, bu yatağa 10 yıl ömür biçiyor.

Xiaomi

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yeni akıllı yatağı, 3 Aralık itibarıyla tüketiciler tarafından satın alınabilecek. Xiaomi'nin bu yeni yatağının fiyatı ise 285 dolar (yaklaşık 1.650 TL + vergiler) olacak. Ürünün Çin pazarından başka hangi pazarlara gireceği ve bunun ne zaman gerçekleşeceği şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/28/xiaomi-officially-unveils-its-smart-electric-bed-with-tons-of-useful-features/
74
6
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
74
6
6
1
0