Xiaomi Mi 10 Ultra'nın Şeffaf Tasarımlı Modeli Ortaya Çıktı

41
6
2
1
1
11 Ağustos günü tanıtılacak olan Xiaomi Mi 10 Ultra'nın şeffaf tasarıma sahip olan bir modeli yanlışlıkla bir blogger tarafından paylaşıldı. Fotoğrafta cihazın bazı kamera özellikleri de yer aldı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, son günlerde ortalığı kasıp kavurması beklenen yeni bir amiral gemisiyle karşımıza çıkmaya başladı. Şirketin Xiaomi Mi 10 Ultra ismiyle çıkış yapacak olan telefonu, birçok kaynağa göre bugüne kadar gördüğümüz en iyi akıllı telefonlar arasında yer alma potansiyeline sahip olacak.

Tabii Xiaomi Mi 10 Ultra hakkında şu an yalnızca bazı iddialara sahibiz. Bu iddialara göreyse Xiaomi, fazlasıyla güçlü bir telefonla piyasadaki yerini güçlendirmeye çalışacak. Ancak bunu yalnızca telefonun donanımı değil, tasarımıyla da sağlayacak. Bugün ortaya çıkan bir posterde Xiaomi Mi 10 Ultra'nın hem kendisi hem de farklı bir görünüşe sahip modeli yer aldı.

Xiaomi Mi 10 Ultra Transparent Edition ortaya çıktı:

xiaomi mi 10 ultra

Bir blogger tarafından yanlışlıkla paylaşılan Xiaomi Mi 10 Ultra fotoğraflarında cihazın kendisi ve özel bir modeli bulundu. Posterde Xiaomi Mi 10 Ultra, beyaz renkli haliyle karşımıza çıkarken ön planda bir de şeffaf bir yapıya sahip modeliyle gözüktü. İddialara göre Xiaomi'nin bu modeli, Xiaomi Mi 10 Ultra Transparent Edition ismiyle çıkacak.

xiaomi mi 10 ultra

Posterde yer alan yakın çekim sayesindeyse cihazın bazı kamera özellikleri de karşımıza çıktı. Cihazın kamera kurulumu üzerinde yer alan yazıya göre Xiaomi Mi 10 Ultra, 12 – 120 mm odak mesafesine ve 120x süper yakınlaştırma teknolojisine ev sahipliği yapacak.

Xiaomi Mi 10 Ultra, 11 Ağustos günü düzenlenecek etkinlikte Redmi K30 Ultra'yla birlikte tanıtılacak. İddialara göre cihaz, Snapdragon 865 işlemciye, 4.500 mAh bataryaya, LPDDR5 16 GB RAM'e; Wi-Fi 6, Hi-Res Audio ve 8K çözünürlüğünde video çekme desteğine sahip olacak.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2020/08/08/xiaomi-mi-10-ultra-transparent-edition/
41
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
6
2
1
1