Koşu Yarışında En Az Yarışmacılar Kadar Hızlı Koşan Kameramanın Viral Videosu

174
13
5
4
3
Çin'de yapılan bir koşu yarışını kaydetmesi için görevlendirilen bir genç, tüm yarışmacılardan daha iyi bir performans gösterdi. Viral hale gelen eğlenceli anlar, önce Çin'de sonra da dünya genelinde sayısız beğeni ve yorum aldı.

İnternet ortamına düşen ve viral hale gelen içeriklere bir yenisi daha eklendi. Bu kez Çin'den gelen bir video, bir koşu yarışı sırasında yarışmacılardan daha hızlı olan bir kameramanı ortaya koyuyordu. Öyle ki bu kameraman, yarışı diğer koşuculardan önce bitirmişti. Eğlenceli anlar, önce Çin'de sonra da diğer ülkelerde sayısız beğeni aldı.

Çin'de gerçekleştirilen koşu yarışı ile ilgili detaylı bir bilgi sahibi olamadık. Yarışla ilgili olarak yalnızca 100 metre olduğunu biliyoruz. Ayrıca çok da profesyonel bir yarış değilmiş gibi görünüyor çünkü yarışı çekmesi için görevlendirilen kameraman, yarışacak koşuların hemen yayında görev yapıyor. Kameramanlar, daha profesyonel yarışlarda ise genelde pistin dışında olurlar

Yarışçılardan iyi koşan kameraman, sol elinde yaklaşık 5 kg'lik ekipman taşıyordu

Viral kameraman

Koşu performansı ile viral hale gelen kameraman, koşu için pek de uygun kıyafetler giymiyordu. Ayrıca bu kameramanın sol elinde, yaklaşık 5 kilogram olduğu belirtilen bir de ekipman vardı. Diğer koşucular piste odaklanırken viral olan genç, bir yandan piste diğer yandan da koşuculara bakıyordu. Bu arada, kameramanın yarışa normal yarışçılardan birkaç metre önde başladığını belirtelim.

Bu arada, yaşanan bu olay bir ilk değil. 2016 yılında ABD'de yapılan bir koşu yarışında da benzer bir durum olmuş, omzunda dev kamerayı taşıyan kameramanın yarışçılara kafa tutuşu, o yılların en viral içeriklerinden bir tanesinin doğmasına yol açmıştı. Dilerseniz artık sizleri, Çin'de yaşanan olayın videosuyla yalnız bırakalım.

Kaynak : https://petapixel.com/2021/06/12/this-cameraman-outran-the-sprinters-in-a-100m-race/
174
13
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
174
13
5
4
3