Bir Damadın Düğünün En Önemli Anında Telefonuna Baktığı Video Viral Oldu: Kripto Paralarını Kontrol Ediyormuş

85
13
3
2
1
Bir Damadın Düğünün En Önemli Anında Telefonuna Baktığı Video Viral Oldu: Kripto Paralarını Kontrol Ediyormuş
TikTok'ta bir kadının paylaştığı bir video kısa sürede viral oldu. Videonun bu kadar ilgi çekmesinin sebebi ise damadın gelin kendisine doğru yürürken telefonunu kontrol etmesi. Gerekçe ise daha da ilgi çekici; kripto paralar asla uyumaz.

Pek çok insanın 'hayatının en özel günü' olarak andığı düğün günleri, zaman zaman komik anlara ortaklık edebiliyor. İnternet sağ olsun, hayatımızda bu türden bolca eğlenceli video var. Bu videoların arasına hikayesiyle güldüren bir başka video daha katıldı.

Bir TikTok kullanıcısı tarafından paylaşılan ve kısa sürede viral olan videoda aslında ilk bakışta çok da 'komik' bir durum yok. Videoda düğün gününde, müstakbel eşi kendisine doğru yürürken birden cebinden telefonunu çıkarıp kontrol eden bir adam var. Oldukça kısa olsa da tam da telefonuna baktığı anda adamın suratında ufak bir ifade değişikliği beliriyor.

'Kripto paralar uyumaz':

Videonun kısa sürede büyük ilgi görmesinden ve gelen binlerce yoruma tek tek cevap vermek zor olduğundan olacak, videoyu yayınlayan Taylor Loren, ardından bir de açıklama videosu daha paylaşmış. Videoda adamın telefonda neye baktığı belli olmuyor ve bu da haliyle merak edilmiş. 

Kadın da bu merakı giderebilmek adına bir video daha yayınlayarak eşine o esnada telefonunda neye baktığını sormuş. Aldığı cevap ise olayın güldüren tek tarafı; 'Çünkü kripto asla uyumaz'.

Video TikTok'ta yayınlandıktan sonra, videoyu yayınlayan Taylor Loren'e pek çok ilginç mesaj ve yorum gelmiş. Kimileri durumu biraz abartarak 'Hâlâ evli misiniz?', 'Ben olsam orada bırakır giderdim', 'Hemen boşanmalısın' gibi aşırı tepkiler verirken kimileri de daha iyimser yaklaşıp gelinin bir fotoğrafını çekmek üzere olduğunu düşündüklerini söylemiş. 

Kaynak : https://www.indyturk.com/node/372461/d%C3%BCnya/d%C3%BC%C4%9F%C3%BCnde-gelin-kendisine-do%C4%9Fru-y%C3%BCr%C3%BCrken-telefonunu-kontrol-eden-damat-kripto-asla
85
13
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
85
13
3
2
1