Samsung Galaxy Note10 ve Yeni iPhone'ların Lansman Takvimi Paylaşıldı

11
7
3
2
1
Şirketlerden önce davranarak edindiği bilgileri kamuoyu ile paylaşan Evan Blass, Samsung Galaxy Note10 ve yeni model iPhone'ların piyasaya sürülme tarihini gösteren bir takvim paylaştı. Paylaşılan takvimde Samsung Note10'un biraz gecikeceği görülebiliyor.

Akıllı telefon üreticileri, daha çok müşteriye sahip olmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Yeni teknolojilerini ve özelliklerini müşterilerinin hizmetine sunmak için harıl harıl çalışan teknoloji devleri, birbirlerinin önüne geçmeye çalışıyorlar. Ancak bu rekabet sadece kullanılan teknolojileri içermiyor. Şirketler, derinlemesine yaptıkları bir pazar araştırmasının ardından yeni modellerini piyasaya sürmek için bir tarih çizelgesi belirliyorlar ve bu tarihlere uygun olarak yeni modellerini piyasaya sürüyorlar.

Samsung, Galaxy Note serisi amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmek için genelde ağustos ayının üçüncü haftasını seçiyor. Rakibi Apple ise bu tarihi yaklaşık bir ay daha geç seçiyor ve eylül ayında yeni modellerini piyasaya sürüyor. Son model iPhone'lar, eylülün sonuna doğru raflardaki yerini alıyor. Ancak bu yıl durumların biraz daha farklı olabileceği ortaya çıktı.

Twitter'da @evleaks kullanıcı ismine sahip olan ve bugüne kadar ortaya çıkardığı bilgileri kamuoyu ile paylaşan Evan Blass, ortaya yeni bir ürün takvimi çıkardı. Blass bu takvimi Verizon'dan elde ettiğini söyledi. Bu takvim Verizon'un,  2019 pazarlama sürecini ortaya koyuyordu ve iPhone 11 ile Samsung Galaxy Note10'un piyasaya sürülme tarihlerini gösteriyordu.

Ortaya çıkan ilk takvime göre ağustos ayı içerisinde çıkacağı zaten bilinen Galaxy Note10'un, ağustosun üçüncü haftasında piyasaya sürüleceği görülebiliyor. Ancak bu durum Samsung'un genel tavrına uymuyor. Bunun nedeni Samsung'un bu telefonu 10 Ağustos 2019 tarihinde piyasaya sürmek istemesi. Zaten genelde de Samsung, telefon tanıtımlarını ağustos ayı başında yapıyor. Bu da Samsung'un bu yıl biraz gecikeceği anlamına geliyor ve bu gecikmenin neden kaynaklandığı da bilinmiyor.

Apple cephesine geldiğimiz zaman ise yeni iPhone' piyasaya sürülme tarihinde herhangi bir değişiklik görülmüyor. Eylül ayının üçüncü veya dördüncü haftasında 2019 model iPhone'ları raflarda görmeye başlayacağız.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note10_coming_in_late_august_iphone_11_in_late_september-news-37574.php
11
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
7
3
2
1