Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri Geliyor (Hem de Orijinal Üçlemenin Yapımcısından)

61
6
1
1
1
Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, Yüzüklerin Efendisi evreninden yeni filmler için anlaşmaya varıldığını duyurdu. Ancak yeni yapımlar ile ilgili hiçbir bilgi verilmedi.

Sinema dünyasının en unutulmaz eserlerinden bir tanesi hiç şüphesiz Lord of the Rings olarak da bilinen Yüzüklerin Efendisi idi. 2001, 2002 ve 2003 yıllarında üçleme olarak karşımıza çıkan efsane, üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala yeni çıkmışçasına izlenmeye devam ediyor. Yaşanan yeni gelişmeler ise artık yeni Yüzüklerin Efendisi yapımları isteyenleri sevindirecek türden.

Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, geçtiğimiz gece son mali durum raporu için bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda büyük bombayı da patlatan Zaslav, serinin dayandığı romanların ardındaki isim olan yazar J. R. R. Tolkien eserlerinin yayın haklarını elinde tutan Embracer Group ile daha fazla uyarlama için anlaşmaya varıldığını duyurdu. Yani Yüzüklerin Efendisi evreninden yeni filmler geliyor.

Yeni filmlerin arkasında, orijinal üçlemenin yapımcısı olacak

Yüzüklerin Efendisi

Yapılan açıklamaya göre yeni filmler, ilk üç filmin arkasındaki ekip olan New Line Cinema tarafından üstlenilecek. Embracer Group tarafından yapılan açıklamada, New Line Cinema ve Warner Bros Pictures ile yeniden çalışılacak olmasının heyecanı içinde olunduğu belirtildi.

Şu an için ne Warner Bros Pictures ne New Line Cinema ve ne de Embracer Group'tan yeni filmler ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Yani yeni filmlerin hangi konuları ele alacağı, filmlerde kimlerin oynayacağı gibi meseleler hala belli değil. Ancak birkaç ay sonra yeni filmler ile ilgili ilk resmi açıklamalar gelmeye başlayacaktır. O günler geldiğinde, sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

Kaynak : https://www.theguardian.com/film/2023/feb/24/new-lord-of-the-rings-films-in-the-works-at-warner-bros
61
6
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
61
6
1
1
1