YouTube Music'e Üç Yeni Kişisel Çalma Listesi Eklendi

15
1
0
0
0
YouTube Music, abonelerinin yeni şarkılar keşfedebilecekleri üç yeni çalma listesi yayınladı. Bu çalma listeleri düzenli olarak güncellenecek ve kullanıcılara dinlemeyi en çok sevdikleri ve sevecekleri müzikleri sunacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu YouTube, YouTube Music isimli hizmeti üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. YouTube'un bu hizmetinin kullanıcılar için fazlasıyla etkili olduğunu söyleyebiliriz çünkü Spotify ve Apple Music gibi platformlarda bulunmayan pek çok şarkı, zaten YouTube veri tabanında bulunuyor ve böylelikle kullanıcılar, sayısız içeriğe erişebiliyorlar. Şimdiyse YouTube Music, daha işlevsel bir hale geldi.

YouTube Music'in yeni özelliği, temelde üç farklı çalma listesini ifade ediyor. Tamamen kişiselleştirilebilen yapıda olan bu çalma listeleri, kullanıcılara daha iyi bir YouTube Music deneyimi sunacak. Böylelikle kullanıcılar, hem dinledikleri şarkıları tamamen güncel tutabilecekler hem de kendi müzik zevklerine göre yeni şarkı ve şarkıcılarla tanışabilme imkanı yakalayabilecekler. Dilerseniz şimdi de YouTube Music'in yeni çalma listelerine yakından bakalım.

YouTube Music

Discover Mix

YouTube Music'in Discover Mix isimli çalma listesi, 50 parçadan oluşacak ve her hafta çarşamba günü yenilenecek. Bu çalma listesi kullanıcıların, yeni şarkıcıları ve yeni şarkıları keşfetmesine yardımcı olacak. Böylelikle YouTube Music aboneleri, daha önce hiç duymadıkları şarkılarla tanışabilecekler. 

New Release Mix

YouTube Music'in New Release Mix isimli çalma listesi ise her hafta cuma günü güncellenecek. Bu çalma listesiyle birlikte YouTube Music kullanıcıları, çokça sevdikleri şarkıcıların ve YouTube tarafından tavsiye edilecek diğer şarkıcılara ait şarkılarla buluşacaklar. Bu çalma listesi, her hafta büyük güncellemelere sahne olacak. 

Your Mix

Your Mix, adından da anlaşılabileceği üzere bir kullanıcı, en çok hangi şarkıları dinlediyse bu çalma listesinde de o şarkılara yer verecek. Bu çalma listesi, otomatik ve düzenli olarak güncellenecek ve güncellemeler, genellikle küçük farklılıklar içerecek. Böylelikle kullanıcılar, en sevdikleri şarkılara sadece bir kaç küçük dokunma uzaklıkta olacaklar.

YouTube Music

YouTube Music abonesi olan tüm kullanıcılar, herhangi bir platform fark etmeksizin YouTube Music'in yeni çalma listelerini kullanabiliyorlar. Geliştirici ekip, sundukları bu yeni hizmetle kullanıcıların ilgisini daha çok çekmek ve YouTube Music'in sahip olduğu özellikleri rakipleriyle aynı seviyelere taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynak : https://mspoweruser.com/youtube-music-introduces-three-new-personalized-playlists/
15
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
0
0
0