Bir YouTuber, Üç Popüler Açık Dünya RPG Oyununu Gerçek Hayatta Canlandırdı [Video]

37
6
3
2
2
Bir Japon YouTuber, üç popüler açık dünya RPG oyunu Grand Theft Auto, Yakuza ve Metal Gear Solid'i gerçek hayatta canlandırdı. Video, mekanik açısından oyunları anımsatsa da grafikler doğal olarak oyunların çok ötesinde.

Video oyun sektörü, son yıllardaki inanılmaz yükselişi ile yalnızca sinema endüstrisini geride bırakmakla kalmadı, ayrıca gelişen donanımlarla birlikte artan grafik kalitesi sonucunda gerçeğe oldukça yakın yapımların da ortaya çıkmasını sağladı.

Video oyunların grafik noktasında gerçek hayattan ayırt edilemeyecek seviyeye gelmesi için katetmesi gereken hala uzun bir yol olsa da video oyun tutkunu YouTuber’lar, gerçek hayat ile oyunları bir araya getiren videoları ile pek de yakın olmayan bir gelecekte oyunların nasıl olabileceğini ortaya koyuyor.

gta gerçek hayat

YouTuber Komazawa Isolation, bu ayın başlarında yayınladığı video ile Rockstar’ın Grand Theft Auto, SEGA’nın Yakuza ve Konami’nin Metal Gear Solid oyunlarını gerçek hayatta bir araya getirdi. Videodaki ana karakterin hareketleri, oyunlardan aşina olduğumuz robotik hareketlere epey benziyor. Bununla birlikte grafikler, doğal olarak alışık olduğumuz oyun grafiklerinin epey üzerinde.

Özellikle Grand Theft Auto serisi, dünya çapında on milyonlarca oyuncu tarafından oynandığından video, daha çok Grand Theft Auto serisini çağrıştırıyor olabilir ancak Komazawa Isolation, Japonya merkezli bir YouTube kanalı olduğundan videoda Japonya’da popüler olan oyunlardan da esintiler bulunuyor. 

Komazawa Isolation’ın popüler açık dünya RPG oyunlarını gerçek dünyada canlandırdığı video

Kaynak : https://www.boredpanda.com/youtuber-video-game-real-life-gameplay/
37
6
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
37
6
3
2
2