Zack Snyder'ın Justice League Filmindeki Steppenwolf'un Tasarımı Paylaşıldı

37
3
2
2
1
Başından geçen trajik olay nedeniyle Justice League çekimlerinden ayrılmak zorunda kalan ünlü yönetmen Zack Snyder, kendi çektiği sahnelerden oluşan The Snyder Cut of Justice League'de yer alacak Steppenwolf karakterinin nasıl göründüğünü ilk kez paylaştı.

DC sinema evrenini farklı bir şekilde yorumlayan usta yönetmen Zack Snyder, geçtiğimiz yıllarda kızı Autumn Snyder'i kaybettikten sonra en çok güvendiği yapım olan Justice League ekibini terk etmek zorunda kalmıştı. Snyder'in ayrılığından sonra ise filmin çekimleri Joss Whedon önderliğinde tamamlanmıştı.

İki yönetmen arasında el değiştiren yapım, tahmin edebileceğiniz üzere pek de başarılı olamamıştı. Özellikle hikâye eksikliğiyle çok fazla eleştirilen film, DC hayranları için de tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Durumun farkında olan DC hayranları ise Justice League'in Zach Snyder versiyonunun yayınlanması için bir imza kampanyası başlatmıştı.

The Snyder Cut of Justice League, önümüzdeki yıl HBO Max'te yayınlanacak:

#ReleasetheSnyderCut (Snyder Versiyonunu Yayınla) mottosuyla başlatılan harekete kayıtsız kalamayan Warner Bros, tamamen Snyder'ın çektiği sahnelerle hazırlanan Justice League'in yayınlanacağını geçtiğimiz dönemlerde duyurmuştu. Joss Whedon'ın çektiği hiçbir sahnenin kullanılmayacağı bu yapımın yeniden kurgulanarak 2021 yılı içerisinde HBO Max izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Snyder ise yapımdan oldukça iddialı sözlerle bahsediyor. Öyle ki ünlü yönetmen, bir defasında The Snyder Cut of Justice League'de kötü karakter Steppenwolf'un da yenileneceğini söylemişti zira orijinal yapımda kötü karakter tam bir hayal kırıklığıydı.

Zack Snyder, yenilenen Steppenwolf tasarımını ilk kez paylaştı:

Cumartesi gecesi sosyal medya uygulaması VERO üzerinden bir paylaşımda bulunan ünlü yönetmen, bu paylaşımında merakla beklenen Steppenwolf'un yenilenen tasarımına yer verdi. Fotoğraf düşük çözünürlüklü olduğu için üzgün olduğunu belirten Snyder, "Onu tüm yüksek çözünürlüklü ihtişamıyla gördüm ve dikkat edilmesi gereken bir şeydi" dedi.

The Snyder Cut of Justice League'in önümüzdeki yıl HBO Max'te yayınlanması bekleniyor. Peki, siz ünlü yönetmenin paylaştığı yeni Steppenwolf tasarımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://collider.com/justice-league-snyder-cut-steppenwolf-new-design/
37
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
3
2
2
1